AEK και ΠΑΟΚ θέλουν τελικό με κόσμο

Η πρώτη σύσκεψη θα γίνει την Πέμπτη

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στις 11 Μαΐου με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, δεν έχουν οριστικοποιηθεί, ωστόσο οι δύο ομάδες εξέφρασαν την επιθυμία τους η αναμέτρηση να διεξαχθεί με κόσμο στις εξέδρες.

Στον αστερισμό του τελικού του κυπέλλου ζουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που θα αναμετρηθούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος με φόντο το τρόπαιο. Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και θα έχει ενδιαφέρον η εισήγηση της αστυνομίας για το αν ο αγώνας θα διεξαχθεί με κόσμο στις εξέδρες. Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στους δύο προηγούμενους τελικούς και το πολεμικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών των δικεφάλων έχουν οδηγήσει στην σκέψη ο τελικός να διεξαχθεί ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών με περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων, κάτι που οι ομάδες όμως ούτε που θέλουν να ακούσουν, απαντώντας με... διαρροές στη σχετική φημολογία. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες γίνονται με κόσμο ήταν η θέση της ΑΕΚ, ούτε γνωρίζουμε, ούτε θέλουμε να συζητήσουμε πιθανότητα κεκλεισμένων λέει ο πρωταθλητής Ελλάδας.

 Όλα αναμένεται να ξεκαθαριστούν σε μεγάλο βαθμό στην μεθαυριανή πρώτη σύσκεψη στην οποία θα συζητηθεί και το θέμα του VAR και εάν θα υπάρχει όντως στον τελικό. 

Η ΕΠΟ επρόκειτο να στείλει ένα σχετικό έγγραφο στην αρμόδια υπηρεσία των διεθνών Ομοσπονδιών για να μπορεί να γίνει η χρήση του. Παρόλα αυτά συνεχίζει να μην είναι βέβαιο πως αυτό θα γίνει πράξη. Αυτό που επισημαίνεται πάντως είναι πως τεχνικά μπορεί να υποστηριχθεί το VAR για τον τελικό.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top