Μεταγραφή στο NBA για τον Αντετοκούνμπο;

Θέλουν τον Γιάννη στη θέση του Ντουράντ στο Γκόλντεν Στέιτ

Γιάννης Αντετονκούνμπο

Το σενάριο να αποκτήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως διάδοχο του Κέβιν Ντουράντ, στην περίπτωση που αποχωρήσει από την  ομάδα το ερχόμενο ή το μεθεπόμενο καλοκαίρι,  εξετάζουν οι  Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, σύμφωνα με δημοσίευμα στις ΗΠΑ.     

Όπως αναφέρει το theathletic.com,  οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς Γουόριορς σχεδιάζουν να  εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο Έλληνα φόργουορντ ως Free Agent το 2021, όταν θα έχει λήξει το συμβόλαιό του στους Μιλγουόκι Μπαγκς (και εφόσον επιβεβαιωθεί ότι όντως θα φύγει από την ομάδα τους ο Κέβιν Ντουράντ). 

Για να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια θα πρέπει ο Γιάννης να συμφωνήσει στις οικονομικές του απολαβές, καθώς αναμένεται να είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους στο NBA, αλλά και να μη συμφωνήσει  σε μια πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τη σημερινή του ομάδα. Η ομάδα του Μιλγουόκι άλλωστε άλλαξε επίπεδο χάρη σε αυτόν και από μία μάλλον μέτρια ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν είναι μία από τις πρωταγωνίστριες του φετινού πρωταθλήματος.  

Μέχρι την ολοκλήρωση του τετραετούς συμβολαίου του, το οποίο υπέγραψε το 2017, ο Αντετοκούνμπο  θα πρέπει να λάβει  ακόμα από τους Μιλγουόκι Μπαγκς 25.842.697 δολάρια για την σεζόν 2019-20 και άλλα 27.528.090 για τη σεζόν 2020-21.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top