Λύγισε από τις απουσίες η ομάδα μπάσκετ του STAR

Στην πέμπτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εργαζομένων στα ΜME

oμάδα μπάσκετ

Τραυματισμοί, ιώσεις και επαγγελματικές υποχρεώσεις λύγισαν την ομάδα μπάσκετ του STAR, που υπέστη βαριά ήττα από το Πρώτο Θέμα με 71-33, στην πέμπτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ.

Με τον κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος, Γιάννη Πρωτόπαπα, να παραμένει για δεύτερο συνεχόμενο ματς στην εξέδρα λόγω τραυματισμού και με μόλις πέντε παίκτες να δίνουν το παρόν στο κλειστό του Αμαρουσίου, η ήττα ήταν αναπόφευκτη για τους "αστέρες" του πρωταθλήματος τύπου.

Ντάλλας, Σούκας, Θανάσογλου, Λειβάδης και Παναγιωτόπουλος, χωρίς βοήθεια από τον πάγκο, έσφιξαν τα δόντια για να βγάλουν... όρθιοι τα σαράντα λεπτά του αγώνα. Ο Κώστας Ντάλλας με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του STAR και δεύτερος του αγώνα πίσω από τον Δουνδουλάκη του Θέματος που πέτυχε είκοσι πόντους.

DPG και Πρώτο θέμα συνεχίζουν αήττητες την πορεία τους στο πρωτάθλημα, με το Θέμα να έχει αγώνα λιγότερο καθώς έχει κάνει το ρεπό του.

Σκόρερ & Δεκάλεπτα

Star Channel - Πρώτο Θέμα: 33-71 (5-19, 8-14, 13-17, 7-21)

Star: Ντάλλας 15 (1), Παναγιωτόπουλος, Λειβάδης 2, Σούκας 7, Θανάσογλου 9.

Θέμα: Παπαγρηγόρης 4, Μπούσιος Χ. 6, Μινδρινός 12, Σπυρόπουλος 13, Μπούσιος Π. 3 (1), Μπιτιακτσής, Σωτηριάδης 11, Δουνδουλάκης 20 (1), Σρόιτερ, Γούλας 2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

NOVA – ALPHA 67 – 78

DPG – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 66 – 47

EUROSPORT – ΣΚΑΪ 54 – 57

STAR – ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 33 – 71

ΑΝΤ1 – ΑΘΗΝΑ 9,84 (Αναβλήθηκε)

SDNA – ΕΘΝΟΣ 52 – 41

Ρεπό είχε η ομάδα του BWM.GR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top