Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό απόψε

Αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ

Τη Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αντιμετωπίζει απόψε ο Παναθηναϊκός για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Χθες, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις με 83-75.

Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό

Κόντρα στην Φενερμπαχτσέ αναζητεί ο Παναθηναϊκός την επιστροφή στις επιτυχίες. Οι «πράσινοι» καλούνται να πάρουν τη νίκη για να μπουν δυνατά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει στα αγωνιστικά του πλάνα τον τραυματία Ιωάννη Παπαπέτρου. Από την άλλη πλευρά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον υπ' αριθμό 400 αγώνα του στην Ευρωλίγκα δεν υπολογίζει κόντρα στην παλιά του ομάδα στους τραυματίες Μαχμούτογλου και Ντουβερίογλου. 

 

«Καταστροφικό 2ο ημίχρονο για Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις και προηγήθηκε 48-40 καθώς δεν είχε ούτε ένα λάθος, ενώ σημείωσε 10 στα 16 τρίποντα. Ομως ακολούθησε ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο καθώς εκτός από την αστοχία οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ υπέπεσαν σε 16 λάθη.

Έτσι, η Ζαλγκίρις, που είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων πήρε τη νίκη με 83-75. Πρώτος σκόρερ για τους Λιθουανούς ήταν ο Γκριγκόνις που σημείωσε 19 πόντους. Για τους ερυθρόλευκους πρώτος σκόρερ ήταν ο Πρίντεζης με 18 πόντους, από τους οποίους τους 16 τους πέτυχε  στο πρώτο ημίχρονο. Από τους Λιθουανούς, οι οποίοι ανέβηκαν στο 5-6, έχοντας κορυφαίο τον Γκριγκόνις με 19 πόντους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top