Αγγλία: Τα όργια των "κανονιέρηδων"

Ένα σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας

Ένα σοκαριστικό βίντεο με αρνητικούς πρωταγωνιστές διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Οι ακριβοπληρωμένοι άσσοι μετέχουν σε ένα πάρτι με γυναίκες και ουσίες. 

Είναι παίκτες που στοιχίζουν εκατομμύρια. Ο λόγος για τους Μεσούτ Οζίλ, 30 ετών, Αλεξάντρ Λακαζέτ,27 ετών, Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, 29 ετών, Σιντ Κολάσινατς, 25 ετών, Henrikh Mkhitaryan, 29 ετών, Shkodran Mustafi, 26 ετών.

Τώρα όμως δεν βάζουν γκολ, ούτε μοιράζουν εκπληκτικές ασίστ. Μετέχουν σε ένα πάρτι οργίων.
 
Οι εικόνες του βίντεο που διέρρευσε η Σαν, εκ πρώτης όψεως μοιάζουν αθώες. Δείχνει τους ακριβοπληρωμένους παίκτες να φουσκώνουν μπαλόνια. Όμως δεν είναι έτσι. Εισπνέουν  αέριο γέλιου, «χίππι κρακ» όπως λέγεται στα αγγλικά.

Το πάρτι έχει ακόμη βότκα, σαμπάνια αλλά και 70 γυναίκες. Γίνεται σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λονδίνο.

Λακαζέτ και Özil εισπνέουν το αέριο και λιποθυμούν στους βελούδινους καναπέδες του πριβέ Tape club του Mayfair, ενώ οι Mkhitaryan και Mustafi δεν δοκιμάζουν. Ο αρμενικής καταγωγής επιθετικός αρκείται σε ένα τσιγάρο και στην παρέα του κινητού του. Βλέπει λιπόθυμο τον συμπαίκτη του και γελάει.

 Όσο για τον λογαριασμό που άφησαν; μόλις 33.000 ευρώ.

Αν και η κατοχή του αερίου γέλιου δεν είναι παράνομη, ο βρετανικός νόμος απαγορεύει την πώλησή του σε άτομα κάτω των 18 ετών καθώς μπορεί να προκαλέσει ασφυξία και θάνατο. Το βίντεο είναι από τον περασμένο Αύγουστο αλλά μόλις τώρα βλέπει το φως της δημοσιότητας 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top