Η μάνα του Τσιτσιπά αγκάλιασε τον ηττημένο αντίπαλο του γιου της

Ο 20χρονος Στέφανος κατέκτησε το τουρνουά τένις της Στοκχόλμης

O Στέφανος Τσιτσιπάς αγκαλιάζει τη μητέρα του

Παγκόσμια αίσθηση συνεχίζει να προκαλεί ο θρίαμβος του 20χρονου Έλληνα Στέφανου Τσιτσιπά που κατέκτησε το τουρνουά τένις της Στοκχόλμης,  με τη μητέρα του πάντως να κλέβει την παράσταση!

Η αγάπη της μάνας είναι το καύσιμο που επιτρέπει στον άνθρωπο να πετύχει το ακατόρθωτο.  Στην ιστορία μας μάνα είναι η  Γιούλια Σαλνικόβα που υπήρξε τενίστρια και γιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έπεσε στην αγκαλιά της, λίγο μετά τον θρίαμβο. Αλήθεια τι του είπε;  

«Δεν είπα τίποτε, τον φίλησα μόνο» λέει η ίδια.  Η υπερηφάνεια της δεδομένη, όπως δεδομένο και το μεγαλείο της καθώς η αγκαλιά της χωρά και τον ηττημένο αντίπαλο! 

«Επειδή είναι πολύ καλό παιδί ο Έρνεστ,  έχει ωραίο χιούμορ,  μου αρέσει πάρα πολύ σαν χαρακτήρας του είπα έκανες ότι μπορούσες, αλλά επειδή έχει πολύ πολύ όμορφη γυναίκα, του  λέω  “έχεις τέτοια όμορφη γυναίκα να είσαι κι εσύ ευχαριστημένος!» είπε στον ηττημένο αντίπαλο του γιου της.

Ο Στέφανος ανήκει πλέον στην παγκόσμια ελίτ του τένις στα 20 του χρόνια. Έχει κερδίσει ένα τίτλο, αλλά και τα διαπιστευτήρια από Τζόκοβιτς και του Ναδάλ της αφρόκρεμάς,  δηλαδή του παγκόσμιου τένις και δεν κρύβει τη συγκίνηση του.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες υποστηρικτές και σε όλους όσους με υποστήριζαν τόσα χρόνια. Είμαι πολύ περήφανος που τους κάνω χαρούμενους. Ελπίζω μια μέρα να βρεθούμε όλοι κάπου και να μπορούμε νιώσουμε την ίδια χαρά όλοι μαζί»

Περήφανος και ο πατέρας του και προπονητής του για έναν  θρίαμβο που ευωδιάζει Ελλάδα με τις γαλανόλευκες στη Στοκχόλμη να ξεδιπλώνουν όλο τους το μεγαλείο.

«Είμαστε Έλληνες και νομίζω το ελάχιστο καθήκον το  κάθε Έλληνα είναι να δίνει το καλύτερο στους συμπατριώτες του» λέει ο πατέρας,

Ή αλλιώς ένα παιδί μετράει τ' άστρα όπως δείχνει και η ανάρτηση του διάσημου προπονητή Πάτρικ Μουράτογλου, που πριν έξι χρόνια ανακάλυψε το δικό μας ακατέργαστο διαμάντι.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top