Με Πασχαλάκη και Τσιμίκα οι επιλογές του Σκίμπε για το Nations League

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λυκογιάννης, Σταφυλίδης και Δώνης.

Πασχαλάκης

Δύο αγώνες θα δώσει η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου τις επόμενες μέρες για το Nations League και ο Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε για τις αναμετρήσεις με την Ουγγαρία (12/10) και τη Φινλανδία (15/10).

Ξεχωρίζουν τα ονόματα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και του Κώστα Τσιμίκα.

Αμφότεροι κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ επιβραβεύτηκε για τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα και ουσιαστικά πήρε τη θέση του Γιαννιώτη στην τριάδα των τερματοφυλάκων, ενώ ο Τσιμίκας είναι και εκείνος βασικός στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, στα αξιοσημείωτα είναι και η επιστροφή του Νίκου Καρέλη. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 27 Απριλίου στο φιλικό με την Αίγυπτο όταν και είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λυκογιάννης, Σταφυλίδης και Δώνης.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Γερμανός κόουτς είναι οι: Καρνέζης, Μπάρκας, Πασχαλάκης, Τοροσίδης, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Ζέκα, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Καρέλης, Κουλούρης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top