Αισιόδοξος και σίγουρος ο Μάρτινς

'Ετοιμος ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Ο Πέδρο Μάρτινς στη συνέντευξη τύπου

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στη Λουκέρνη την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη τύπου. Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να του δοθεί πίστωση χρόνου, καθώς η ομάδα πρέπει να πετύχει άμεσα τους μεγάλους στόχους της. 

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης :

-Για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού: «Η ομάδα μας χρειάζεται να είναι δυνατή ψυχολογικά. Να είστε σίγουροι όπως αυτό θα συμβεί, γιατί είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για μας. Η Λουκέρνη είναι ένας δυνατός αντίπαλος, με καλές πορείες τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα. Εμείς παρότι είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα, είμαστε και μια ενωμένη και δυνατή ομάδα. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα μας δημιουργήσει ο αντίπαλος». 

-Για την ετοιμότητα της Λουκέρνης που έχει παίξει αρκετά επίσημα: «Είναι ένα πλεονέκτημα για τον αντίπαλο, αλλά έχουμε κι εμείς τα δικά μας πλεονεκτήματα. Πρώτον ότι παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και δεύτερον ότι έχουμε μεγάλο κίνητρο. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα μας βάλει δυσκολίες, αλλά έχουμε κι εμείς τα όπλα μας. Ο κόσμος θα είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο, ενώ οι παίκτες μας από μόνοι τους έχουν μεγάλο κίνητρο». 
 

-Για την υπομονή που πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός: «Έχω επισημάνει στους παίκτες πως το παιχνίδι κρατά 90 λεπτά, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και προσεκτικοί. Το πιο σημαντικό είναι να μη δεχτούμε γκολ. Έχουμε το πλεονέκτημα πως έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια τον αντίπαλο, σε αντίθεση με ότι έχουν κάνει εκείνοι με μας». 

-Για ενδεχομένη πίστωση χρόνου στον ίδιο: «Στον Ολυμπιακό δεν επιτρέπεται να ζητάς ποτέ χρόνο. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και πρέπει να βρίσκεται στη θέση που αξίζει. Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα με τη Λουκέρνη και των στόχων που ακολουθούν. Στον Ολυμπιακό ποτέ δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τέτοιες δικαιολογίες. Πρέπει να δίνεις πάντα το 100% για να διεκδικείς τους στόχους». 

-Για τον  Νάτχο: «Είναι ένας παίκτης που θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα μας. Όμως ήρθε τελευταία στιγμή. Υπάρχουν παίκτες που ήρθαν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, όπως ο Καρίμ και ο Νάτχο. Παρότι, λοιπόν, υπάρχει ποιότητα, δεν μπορούμε να πούμε πως ακόμη είναι στην καλύτερη κατάσταση και δεν έχουν προσαρμοστεί στο σχέδιό μας. Όμως για να βρίσκονται εδώ πιστεύουμε στην αξία τους και ότι μπορούν να προσφέρουν». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top