Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βοηθά τους πληγέντες

Χαμόγελο ελπίδας και από τα χρυσά κορίτσια του πόλου

Τα χρυσά κορίτσια του πόλο πανηγυρίζουν τον άθλο τους με 11-9 κόντρα στην γηπεδούχο Ισπανία και την πρόκριση τους στον τελικό του Πανευρωπαϊκό πρωταθλήματος.
 
Είναι τα παιδιά μιας Ελλάδας που αντιστέκεται, παλεύει σε αντίξοες συνθήκες  και στο τέλος χαμογελά! Ένα χαμόγελο ελπίδας, που η αρχηγός της ομάδας Αλεξάνδρα Ασημάκη αφιερώνει στους συμπατριώτες μας που  δοκιμάζονται από τις φονικές πυρκαγιές.

Ένα άλλο χρυσό παιδί του Ελληνικού Αθλητισμού, ο Στέφανος  Τσιτσιπάς, ο κορυφαίος τενίστας της χώρας μας  που έχει ανοίξει τα φτερά του για την κορυφή  απευθύνει τη δική έκκληση για βοήθεια στους πληγέντες.

Ο Ενές Καντέρ στο πλευρό της Ελλάδας

Κι όταν η Αλληλεγγύη έρχεται από τους γείτονες αποκτά ξεχωριστή σημασία. Ο Τούρκος σέντερ των Νικς Ενές Καντέρ, δημιούργησε έναν λογαριασμό θέτοντας  στόχο τη συγκέντρωση 50.000 δολαρίων για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινεί ο Ronaldinio: Η φωτογραφία και το μήνυμα στα ελληνικά

«Παρόλο που είμαι Τούρκος, οι Έλληνες είναι γείτονες. Ακόμα και αν ζεις στην Αμερική, μην ξεχνάς τα αδέρφια σου από την Ελλάδα σε στιγμές ανάγκης. Κάθε δωρεά, ανεξάρτητα από το ποσό, θα κάνει την διαφορά. Καλώ τους οπαδούς μου να βοηθήσουν την Ελλάδα, την στιγμή που αντιμετωπίζει αυτή την τραγωδία. Ας έρθουμε κοντά για χάρη της ανθρωπότητας».

Oι νεαροί Τούρκοι αθλητές προσεύχονται για την Ελλάδα

Βοήθεια  αλλά  προσευχές για την Ελλάδα από τους νεαρούς Τούρκους της  ομάδα βόλεϊ κάτω των 17,«προσευχόμαστε για την Ελλάδα» έγραφε το πανό που κρατούσαν οι οικοδεσπότες  πριν την έναρξη του Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ17.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top