Ματαιώθηκε η μονομαχία της Γουίλιαμς με τη Σαράποβα στο Roland Garros

Με την όρεξη έμειναν όσοι περίμεναν να παρακολουθήσουν την επική μονομαχία

Η πολυαναμενόμενη μονομαχία της Σερένα Γουίλιαμς με την Μαρία Σαράποβα, για το γαλλικό open, ματαιώθηκε. Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια αποχώρησε από το τουρνουά λόγω τραυματισμού, απογοητεύοντας τους θαυμαστές της.

Με την όρεξη έμειναν όσοι περίμεναν να παρακολουθήσουν την επική μονομαχία της Σερένα Γουίλιαμς με την Μαρία Σαράποβα, με φόντο τον πύργο του Άιφελ.

Ένας τραυματισμός στον θώρακα δεν επέτρεψε στην Σερένα να χορέψει άλλο ένα τανγκό στο Παρίσι, με την Ρωσίδα αντίπαλο της, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους θαυμαστές τους.

"Δυστυχώς αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με τον θωρακικό μυ. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σερβίρω, πόσο μάλλον να παίξω", είπε η Σερένα Γουίλιαμς.

Αφοσιωμένη μαμά η Σερένα

Η αμερικανίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε στην δράση μετά από καιρό λόγω μητρότητας και περίμενε να κατακτήσει το γκραν σλαμ για να το αφιερώσει στην κορούλα της Αλέξις Ολυμπία.

"Θυσίασα τόσα πολλά για να είμαι σε αυτό το τουρνουά. Θα συνεχίσω να βελτιώνομαι. Τα πήγα τόσο καλά στην επιστροφή μου στα γκραν σλαμ".

Η επιθυμία που εξέφρασε η μαμά Σερένα στην χθεσινή συνέντευξη τύπου έγινε πράξη μια ώρα αρχύτερα και πλέον μπορεί να επιστρέψει στην αγκαλιά του συζύγου της και της κορούλας της.

Η Σαράποβα ονειρεύεται φωτογράφιση στον Πύργο του Άιφελ

Πλέον η Μαρία Σαράποβα η οποία παλεύει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τον 15μηνο αποκλεισμό της λόγω ντόπινγκ, θα έχει την ευκαιρία να φτάσει μέχρι το τέλος και να ποζάρει στον πύργο του Άιφελ αγκαλιά με το τρόπαιο.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top