Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις ευρείες νίκες με πεντάρα επί της Κέρκυρας

Η ΑΕΚ ψάχνει ανατροπή με τη Λάρισα

Παίζοντας για ένα ημίχρονο χορταστικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-1 της Κέρκυρας και παρέμεινε στο παιχνίδι της διεκδικήσεις της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League  με τον νέο του προπονητή Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει τον αγώνα από την προεδρική σουίτα οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Ανσαριφάρντ στο 12' μετά από ασίστ του Φορτούνη, αλλά στο 27 ο Επστάιν έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του ημίχρονου με τον Μιραλάς, ενώ στο 51 ο Φορτούνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Η ΑΕΚ ψάχνει ανατροπή με τη Λάρισα και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου

Η επικεφαλής της βαθμολογίας ΑΕΚ προετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ, με στόχο να ανατρέψει την ήττα με 2-1 από το πρώτο ματς και να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου.

Διαψεύδει την ύπαρξη πρότασης για αγορά του παναθηναϊκού η ΠΑΕ

Στον Παναθηναϊκό έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για ξένο fund με έδρα την Ελβετία, το οποίο κατέθεσε πρόταση ύψους σαράντα επτά εκατομμυρίων ευρώ για αγορά της ΠΑΕ. Η διοίκηση των πράσινων φέρεται να απέρριψε την πρόταση ενώ διέψευσε τις φήμες λέγοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα για ξένους επιχειρηματίες και ενδιαφέρον για την ΠΑΕ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top