Η ΑΕΚ νίκησε στο Αθηναϊκό ντέρμπι και πλησίασε ακόμα περισσότερο τον τίτλο

Νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό

Τέσσερις βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα ματς της Super League χρειάζεται πλέον η ΑΕΚ για να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα από το 1994.

Η Ένωση νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό, που έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Θάνου, στο αθηναϊκό ντέμρπι της 26ης αγωνιστικής, έφτασε τους 60 βαθμούς και βρίσκεται οκτώ βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο  ΠΑΟΚ και 9 από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τη συμπλήρωση 30 λεπτών του αγώνα με γκολ του Αραούχο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο διαιτητής απέβαλε τον Ινσούα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 51 ο Μουνιέ έπεσε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Βράνιες, αλλά ο διαιτητής Θάνος έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Ενα λεπτό αργότερα η ΑΕΚ πέτυχε το 2-0 με σκόρερ τον Γκάλο.

Στο 54 οι Πράσινοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Βράνιες, μετά από προσπάθεια του Μουνιέ, αλλά και πάλι ο διαιτητής Θάνος δεν σφύριξε τίποτα. Το τελικό 3-0 για την ΑΕΚ διαμόρφωσε ο Αραούχο στο 68ο λεπτό του ντέρμπι και πλέον η Ένωση έχει μπροστά της τέσσερα ματς για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο στη Σούπερ Λίγκα. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top