Η Ελλάδα νίκησε με 1-0 τη μουντιαλική Αίγυπτο

Αυστηρές ποινές ζητάει η FIFA

Θετικές εντυπώσεις άφησε η ανανεωμένη εθνική μας ομάδα στο  φιλικό με την μουντιαλική Αίγυπτο. Ο Μίκαελ Σκίμπε παρέταξε την αρχική ενδεκάδα, αλλαγμένη κατά τα 10/11 σε σχέση με το πρωτο φιλικό με τους Ελβετούς δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά νέα πρόσωπα να αγωνιστούν. Το γκολ που έδωσε την νίκη πέτυχε στο 30 ο Καρέλης, μετά από σέντρα του Μπακάκη.

 

Στα highlights της αναμέτρησης και η φάση που θεωρείται ως μη γενόμενη λόγω του επόπτη που καταλόγισε κακώς οφσάιντ, όταν ο Σταφυλλίδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ασύλληπτο σουτ...

 

Αυστηρές ποινές ζητά η FIFA από την ΕΠΟ για τις εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις

Την ώρα που η εθνική επέστρεψε στις νίκες και οι ομάδες της σούπερ Λιγκ ετοιμάζονται να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση αφού το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί το σαββατοκύριακο με την διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής, η απειλή του GRexit, έστω και με αναστολή, εξακουθεί να υπάρχει. Η FIFA εξέφρασε στην ΕΠΟ τον προβληματισμό της για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ζήτησε να επιβληθούν άμεσα αυστηρές ποινές στις δικαστικές υποθέσεις οι οποίες όχι μόνο εκκρεμούν αλλά αργούν πάρα πολύ να βγουν.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top