ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ντέρμπι φωτιά με «νικητή» τον ΠΑΟΚ

Εισβολή Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο. Το παιχνίδι δεν τελείωσε ποτέ

Χάος στην Τούμπα με το παιχνίδι να μην ολοκληρώνεται ποτέ
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν στο ντέρμπι κορυφής της Superleague, σε ένα παιχνίδι φωτιά και για τις δύο ομάδες, που θα έκρινε πολλά. 
 
Μέχρι το 90ο λεπτό  το σκορ ήταν στο 0-0 χωρίς πολλές  φάσεις και θέαμα, δεδομένου και της σημαντικότητας του αγώνα, ώσπου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ, ο Βαρέλα με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυαΤο γκολ όμως,  λίγα λεπτά από την επίτευξη του ακυρώθηκε ως αντικανονικό, καθώς θεωρήθηκε από τον διαιτητή Κομίνη και τον βοηθό του πως ο παίχτης του ΠΑΟΚ Μαουρίτσιο ήταν οφσάιντ και επηρέαζε την φάση. 
 
Έπειτα ξεκίνησε ο κακός χαμός. 
Ακολούθησε είσοδος του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος οπλοφορούσε, αλλά και του Λούμπος Μίχελ μεταξύ άλλων στον αγωνιστικό χώρο, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητά από τους παίκτες να αποχωρήσουν και τον Βιεϊρίνια να προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Η ένταση συνεχίστηκε μεταξύ των δύο πάγκων, με τους διαιτητές και του παίχτες της ΑΕΚ να αποχωρούν.
 
Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερες από δύο ώρες για να ανακοινωθεί η οριστική διακοπή του αγώνα.
 
Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναφέρει:
1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.
 
2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.
 
3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: «Έχεις τελειώσει».
 
«Μετά απ' όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια, διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα». 
 
4) «Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ' την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει και εγώ».
 
Για το σκορ, ο ρέφερι έγραψε πως ύστερα από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έφερε τη διακοπή του ματς.
 
Το παιχνίδι δεν τέλειωσε ποτέ και η λήξη του θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top