Η Ρεάλ απέκλεισε την Παρί και πάει για το τρίτο σερί champions league

H Λίβερπουλ προκρίθηκε στους «8»

Σε ένα σκηνικό που θύμιζε τοπίο στην ομίχλη λόγω των πυρσών που άναψαν οι φανατικοί οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν και με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε για ένατο συνεχόμενο αγώνα στο τσάμπιονς Λιγκ και έφτασε τα δώδεκα στην φετινή διοργάνωση, τρέχοντας χωρίς αντίπαλο στην κούρσα για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, η Ρεάλ νίκησε ξανά την Παρί και πέρασε πανηγυρικά στους οχτώ.

 

Με τον Νεϊμάρ να βλέπει το ματς από τον καναπέ λόγω τραυματισμού ο  Πορτογάλος σούπερ σταρ των Μαδριλένων άνοιξε το σκορ στο 51' βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα όνειρα των παριζιάνων για ανατροπή.

Ο Kαβάνι στο 71 και ο Kαζεμίρο στο 80 διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τους πάικτες του Ζιντάν να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη στα αποδυτήρια του Παρκ Ντε Πρενς και την διοίκηση της Παρί να κλαίει για το ένα δις ευρώ που έχει επενδύσει στην ομάδα από το 2011 χωρίς να δει κούπα τσάμπιονς λιγκ.

Οι παριζιάνοι που επέτρεψαν μετά  από καιρό την παρουσία των Ούλτρας στο γήπεδο τους, θα το πληρώσουν ακριβά αφού κινδυνεύουν λόγω των πυρσών και της προσωρινής διακοπής του αγώνα με βαριά τιμωρία.

Την πρόκριση στους οχτώ πήρε και η Λίβερπουλ που έμεινε ισόπαλη χωρίς γκολ με την Πόρτο στην Αγγλία, ενώ απόψε η Τότεναμ θα υποδεχθεί την Γιουβέντους σε ένα σπουδαίο ματς, έχοντας πλεονέκτημα πρόκρισης από τα δύο γκολ που πέτυχε στην ισοπαλία του Τορίνο. Η Σίτι θα υποδεχθεί τη Βασιλεία σε έναν αγώνα, τυπική διαδικασία μετά το 4-0 υπέρ των Άγγλων στην Ελβετία.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top