ALERT! Εξαφανίστηκε γνωστός ποδοσφαιριστής- Σπάει καρδιές η έκκληση από την έγκυο γυναίκα του

Στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του

ALERT! Εξαφανίστηκε γνωστός ποδοσφαιριστής

Δραματικές στιγμές αγωνίας και απόγνωσης βιώνει εδώ και λίγες ώρες, η σύζυγος του Clarke Carlisle μιας και τα ίχνη του χάθηκαν στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής.

Η εγκυμονούσα σύζυγός του ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Burnley, Watford και Blackpool απευθύνει δραματική έκκληση για τον εντοπισμό του.

«Είμαστε εξαιρετικά προβληματισμένοι για τον Clarke Carlisle και παροτρύνουμε όποιον τον δει ή ξέρει που βρίσκεται να επικοινωνήσει μαζί μας. Απευθυνόμαστε και στον Clarke Carlisle να επικοινωνήσει μαζί μας αν δει αυτή την έκκληση και να μας ενημερώσει πως είναι ασφαλής», τόνισε ο επικεφαλής των ερευνών Steve Holgate.

Η νεαρή γυναίκα  είναι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η αγωνία της έχει χτυπήσει κόκκινο, αφού στο παρελθόν ο Clarke είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, το 2014 ο 37χρονος ποδοσφαιριστής προσπάθησε να αυτοκτονήσει περπατώντας μπροστά από φορτηγό 12 τόνων στο Γιορκσάιρ. Από το χτύπημα είχε κοψίματα, μελανιές, εσωτερική αιμορραγία και θρυμματίστηκε το αριστερό του γόνατο. Δυο μέρες πριν πέσει μπροστά στο φορτηγό είχε συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Clarke Carlisle είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του

Λίγο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας διαλύθηκε και ο γάμος του με την Gemma. Ήταν μαζί 14 χρόνια. «Σε αυτό το σημείο, η Gemma και εγώ έχουμε χωρίσει. Έφυγα από το σπίτι μας επειδή πρέπει να επικεντρωθώ στην ευημερία μου. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η Gemma. Πρέπει να αντιμετωπίσει τις εμπειρίες της και να δει τις επιπτώσεις που είχαν πάνω της».

Ο Clarke Carlisle είχε αποκαλύψει πως δίνει μάχη με την κατάθλιψη. Αισθανόταν πως δεν αξίζει μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση και το ποδόσφαιρο το 2013.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top