Η Εθνική έμεινε στο 0-0 με την Εσθονία στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Αύξησε την διαφορά της από την τρίτη Βοσνία - Πρώτη Ανάρτηση: 31-08-2017 21:43

LIVE: Ελλάδα – Εσθονία 0-0 (Α’ Ημίχρονο)

Η Εθνική ομάδα έμεινε στο 0-0 με την Εσθονία στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο αύξησε την διαφορά της από την τρίτη Βοσνία, καθώς οι Βόσνιοι γνώρισαν την ήττα με 3-2 στην Κύπρο, ενώ προηγήθηκαν με 2-0!

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους διεθνείς να ψάχνουν το κεφάλι του Απόστολου Βέλλιου, ο οποίος ανάγκασε μόλις στο 4ο λεπτό τον Ακσάλου σε δύσκολη απόκρουση στην αριστερή γωνία του, μετά τη σέντρα του Τζαβέλλα. 

Ακολούθως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν μπόρεσε να απειλήσει πριν από το 28΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη η κεφαλιά του Μανωλά βρήκε τον Εσθονό τερματοφύλακα να αντιδρά ενστικτωδώς αλλά σωτήρια. 

Στο 30΄ ένα καλό σουτ του ιδιαίτερα «ορεξάτου» Τάσου Δώνη έφυγε άουτ και κάπου εκεί ξεθύμανε η επιθετική δραστηριότητα της Εθνικής στα πρώτα 45 λεπτά, καθώς Φορτούνης και Μάνταλος δεν έπαιρναν πρωτοβουλίες, ενώ οι πέντε αντίπαλοι αμυντικοί (3 στόπερ) δημιουργούσαν... συμφόρηση πέριξ κι εντός της εσθονικής περιοχής.

Ίδια γεύση και στην επανάληψη, με την Ελλάδα να μη βρίσκει ρυθμό, να μην έχει εμπνεύσεις και τους κατ΄ εξοχήν δημιουργικούς παίκτες της να μένουν στα «ρηχά». Η περιοχή των Εσθονών ήταν απροσπέλαστη για τους διεθνείς, που μπορούσαν να μπουν σε αυτή μόνο με στημένες μπάλες καθώς οι Έλληνες μέσοι δεν πατούσαν σε αυτή. Ως εκ τούτου, οι παίκτες του Σκίμπε δεν έκαναν ούτε μια ευκαιρία (!) και μοιραία οι βαθμοί «πέταξαν».

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρέτσος - Τενίστε, Κλάβαν

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Ρέτσος, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος (65΄ Σταφυλίδης), Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ζέκα, Μάνταλος (80΄ Μπακασέτας), Φορτούνης, Δώνης, Βέλλιος (70΄ Διαμαντάκος).

ΕΣΘΟΝΙΑ (Μάρτιν Ρέιμ): Ακσάλου, Μπαράνοφ, Γιάαγκερ, Κλάβαν, Τενίστε, Κάιτ, Ντιμίτριεφ (81΄ Αντόνοφ), Καλάστε (89΄ Μίλερ), Ζενιόφ, Κρούγκλοφ, Άνιερ (90΄+3 Ταμ).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top