Ομπράντοβιτς προς οπαδούς της Φενέρ: «Να σεβαστείτε τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας συνέστησε ψυχραιμία

Με την Φενέρμπαχτσέ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον μεγάλο τελικό που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής στην Κωνσταντινούπολη, και ο προπονητής της τούρκικης ομάδας ζήτησα από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να σεβαστούν τον Ολυμπιακό για να μην επαναληφθούν τα έκτροπα που είδαμε λίγο πριν τον αγώνα των ερυθρολεύκων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οπαδοί της Φενέρ μαχαίρωσαν στο πόδι έναν οπαδό του Ολυμπιακού ενώ άλλοι πέντε άνθρωποι μεταφέρθηκαν χτυπημένοι στο νοσοκομείο.

«Όπως ξέρετε έχουμε πολλούς οπαδούς στην ομάδα. Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλέσω να βοηθήσουν την ομάδα μου την Φενέρ αλλά να είναι και σωστοί απέναντι στον Ολυμπιακό και ειδικά απέναντι στους οπαδούς του Ολυμπιακού, όχι μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής αλλά και σήμερα στους δρόμους. Να είναι φιλόξενοι απέναντί τους και να καταλάβουν πως είναι ένας αγώνας μπάσκετ. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό, θέλω να παρακαλέσω τους οπαδούς μας να σεβαστούν τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του» είπε χαρακτηριστικά ο Ομπράμοβιτς στην συνέντευξη τύπου της ομάδας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top