ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο: Έπαιξαν ξύλο στη Λεωφόρο παίκτες του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο νοσοκομείο ο Ίβιτς-Δείτε στο video την στιγμή που τρώει κουτάκι μπίρας στο κεφάλι-Πρώτη ανάρτηση:18-05-2017 08:08

Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της Τετάρτης στη Λεωφόρο, με τις σκηνές και τα έκτροπα που εκτυλίχθηκαν, να αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η αρχή του «κακού» έγινε στο 54’ του αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League. 

Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε κόρνερ, ο Πρίγιοβιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Κρέσπο, αφού πρώτα χτύπησε στο σώμα του Μολέντο, αλλά ο αμυντικός του Δικεφάλου δεν κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μπλόκαρε, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των Θεσσαλονικέων κλώτσησε τη μπάλα, που βρήκε στο πρόσωπο τον κίπερ του "τριφυλλιού".

Μπεργκ, Χουλτ και Μολέντο όρμησαν πάνω στον Ισπανό, ο οποίος έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας τον Μπεργκ από το κεφάλι κατά την πτώση του. Ενώ Κρέσπο και Μπεργκ ήταν πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο, Σάκχοφ, Κίτσιου, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Μαρινάκης, Πρίγιοβιτς, Λέοβατς, Ρέις, Εμποκού και Χουλτ έγιναν ένα κουβάρι, με τον Σάκχοφ να κλωτσάει τον Μπεργκ και ο Χουλτ τον Κρέσπο, ενώ Πρίγιοβιτς και Λέοβατς έπιασαν τον Χουλτ από τον σβέρκο.

Ο Κουλιμπαλί χτύπησε τον Σάκχοφ, το ίδιο επιχείρησε και ο Χουλτ. Ο Σάκχοφ έτρεξε προς τον Κουλιμπαλί, αλλά ο μπακ των "πρασίνων" τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο χαφ του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να απαντήσει, χτύπησε τον Εμποκού και ενώ ο Μαλεζάς και ο Τσίμιροτ προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον συμπαίκτη τους.

ΚΟΥΤΙ ΜΠΙΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ

Το «αποκορύφωμα» ήταν όταν κάποια στιγμή ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ έδειχνε αμέριμνος έφαγε στο κεφάλι ένα κουτάκι μπίρας, το οποίο προσγειώθηκε πάνω του από την… εξέδρα!

Από το χτύπημα, ο Ίβιτς έπεσε στο έδαφος και άρχισε να ουρλιάζει πιάνοντας το κεφάλι του.

 Αμέσως δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ κι αποχώρησε για τα αποδυτήρια! Εκεί αφού του τοποθετήθηκε γάζα στο κεφάλι αναχώρησε για το νοσοκομείο!

Το παιχνίδι διακόπησε με τον Παναθηναϊκό να είναι μπροστά έναντι του ΠΑΟΚ με 1-0.

Σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΚΑΠ της ΕΠΟ σε περίπτωση οριστικής διακοπής του αγώνα ο Παναθηναϊκός θα κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top