Δυσβάσταχτος ο πόνος για τους επιζώντες της Σαπεκοένσε- Επέστρεψαν στο σημείο του δυστυχήματος

Η αεροπορική τραγωδία έγινε στην Κολομβία

Πέντε μήνες περίπου πέρασαν από το μεγάλο αεροπορικό δυστύχημα που έγινε στην Κολομβία και στο οποίο έχασαν την ζωή τους 71 άνθρωποι, και οι τέσσερις από τους έξι επιζώντες βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής.

(ο Άλαν Ρούσελ)

Οι ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε που ξεκληρίστηκε, Τζάκσον Φόλμαν, Άλαν Ρούσελ, Έλιο Νέτο και ο δημοσιογράφος  Ραφαέλ Ένζελ, πήγαν στον λόφο- νεκροταφείο και ο πόνος που αισθάνθηκαν ήταν αβάσταχτος.

(Ο τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε, Τζάκσον Φόλμαν που του ακρωτηρίασαν το πόδι)

Οι τέσσερις άντρες αναβίωσαν τις φριχτές στιγμές που πέρασαν και έκλαψαν για τους φίλους τους που χάθηκαν με τόσο άδικο τρόπο.

«Χρειαζόμουν να έρθω μέχρι εδώ για να δω τι συνέβη… Ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο που επιβίωσα, όμως ήταν ένα θαύμα από το Θεό!» ψέλλισε ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας, Τζάκσον Φόλμαν.

(Έλιο Νέτο)

Ο Ράφαελ Ένζελ, από την άλλη δήλωσε πως σε αυτό το λόγο, ξαναγεννήθηκε: «Έχω δύο ημερομηνίες γέννησης: 25 Αυγούστου στη Βραζιλία και 28 Νοεμβρίου, εδώ στην Κολομβία, γιατί γεννηθήκαμε ξανά, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση» είπε ο δημοσιογράφος.

Οι τέσσερις άνθρωποι που επέζησαν πήγαν στο νοσοκομείο  «Σαν Βιθέντε», στο Μεντεγίν προκειμένου να δουν τους γιατρούς που τους περιέθαλψαν και στους οποίους χρωστάνε πολλά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top