Επαναφέρει Μαρίν και Καμπιάσο ο Βούζας ενόψει Μπεσίκτας

Ρεάλ και Μπάγερν προκρίθηκαν στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την Μπεσικτας για την φάση των "16" του Γιουρόπα λιγκ με τον Βούζα να σκέφτεται να επαναφέρει ακόμα και στην αρχική ενδεκάδα τους Καμπιάσο και Μαρίν οι οποίοι επί Μπέντο ήταν στην... κατάψυξη, με τον Γερμανό να έχει περισσότερες πιθανότητες λόγω του τραυματισμού του Σεμπά.

Η Ρεάλ και η Μπάγερν έγιναν χθες οι πρώτες ομάδες οι οποίες πέρασαν στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Σαν Πάολο η Νάπολι προηγήθηκε στο σκορ με τον Μέρτενς στο 24', αλλά η Ρεάλ με δυο γκολ του Ράμος στο 51 και στο 57 έκανε την ανατροπή με τον Μοράτα να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις. Στο Λονδίνο η μπάγερν συνέτριψε για δεύτερη φορά την Άρσεναλ με 5-1 και πέρασε στους οχτώ με συνολικό σκορ κατά των Άγγλων 10-2.

Τι κι αν προηγήθηκαν με τον Γουόλκοτ στο είκοσι, οι Λονδρέζοι που έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Σιδηρόπουλου κατάφεραν να δεχθούν πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να μείνουν ξέρω στην φάση των 16 για όγδοη σερί σεζόν. Απόψε η Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί τη Μπενφίκα η οποία είχε νικήσει με 1-0 στην Πορτογαλία και η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει την Παρί από την οποία είχε συντριβεί με 4-0 στο Παρίσι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top