«Έκανα την Τσέλσι από ασχημόπαπο, κύκνο»

Δείτε τι είπε ο Αντόνιο Κόντε

«Έκανα την Τσέλσι από ασχημόπαπο, κύκνο»

Πήρε την Τσέλσι από την 10η θέση της περσινής βαθμολογίας, την έχει φέρει στην κορυφή με απόσταση 9 βαθμών από τον δεύτερο και με το ένα χέρι στον τίτλο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε, τίποτα δεν έγινε στην τύχη: «Δεν μπορείς να μεταμορφώσεις ένα ασχημόπαπο σε κύκνο από την μια στιγμή στην άλλη. Δεν είμαι προπονητής που συμβιβάζεται. Με τυφλή πίστη στο έργο που κάνουμε και τις ιδέες μου, ήμουν σε θέση να δημιουργήσω χωρίς να ανησυχώ για κανέναν άλλον». 

Και ενώ οι περισσότεροι θεωρούν ήδη δεδομένο πως το φετινό πρωτάθλημα θα βαφτεί μπλε, ο προπονητής της Τσέλσι απαντά: «Όχι ακόμα. Έχουμε ακόμα 14 παιχνίδια και πολλή δουλειά. Ανησυχώ για τις υπόλοιπες πέντε ομάδες που μας ακολουθούν. Και δεν το λέω για προληπτικούς λόγους, αλλά από εμπειρία, ειδικά ως παίκτης». 

Ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους στη ζωή του, αλλά θυμάται κυρίως εκείνους που έχει χάσει: «Στην καριέρα μου έχω κερδίσει το Champions League (με την Γιουβέντους το 1996) αλλά έχω χάσει και τρεις τελικούς συμπεριλαμβανομένου και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό με έχει κρατάει πεινασμένο και ανταγωνιστικό». 

Τέλος, ο Κόντε μίλησε για την κόντρα του με τον Ντιέγκο Κόστα και αποκάλυψε τον... απλό τρόπο με τον οποίο λύθηκαν οι όποιες διαφορές τους: «Ήμουν ξεκάθαρος μαζί του. Ύψωσα την φωνή μου και ο παίκτης κατάλαβε. Τώρα όλα είναι τέλεια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top