Με ήττα… στον τελικό του Champions League η Μπαρτσελόνα!

Η Μπάγερν κέρδισε την ρεβάνς, αλλά οι Καταλανοί την πρόκριση

Με ήττα… στον τελικό του Champions League η Μπαρτσελόνα!

​Το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό του Champions League, στον οποίο θα βρεθεί μετά από τέσσερα χρόνια, εξασφάλισε η Μπαρτσελόνα, που ηττήθηκε με 2 - 3 από την Μπάγερν στο Μόναχο, αλλά είχε «προίκα» το 3 - 0 του πρώτου αγώνα.

Μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπουσκέτς «έχασε» στην περιοχή τον Μπενάτια σε εκτέλεση κόρνερ και ο Μαροκινός με κεφαλιά βρήκε τα δίχτυα.

Η ισοφάριση ήρθε περίπου 8 λεπτά αργότερα με τον Νεϊμάρ, ο οποίος σκόραρε σε άδεια εστία. Στο 29ο λεπτό ο Σουάρες πάσαρε και πάλι στον Βραζιλιάνο κι εκείνος με συρτό σουτ νίκησε τον Νόιερ για δεύτερη φορά, σημειώνοντας το τρίτο γκολ σε δύο αγώνες απέναντι στον καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου.

Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, η Μπάγερν έφτασε κοντά στο 2 - 2, αλλά ο Τερ Στέγκεν έκανε απίστευτη διπλή απόκρουση. Ωστόσο, στο 59’, ο Λεβαντόφσκι διπλασίασε τα τέρματα των Βαυαρών με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ το τελικό σκορ «έγραψε» στο 74΄ ο Μίλερ.

Η Μπαρτσελόνα θα μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό το βράδυ της Τετάρτης, μετά τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, στη ρεβάνς του 2 - 1 υπέρ των Ιταλών στο πρώτο ματς.

Οι συνθέσεις

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπενατιά, Μπερνάτ, Λαμ (68' Ρόντε), Τσάμπι Αλόνσο, Σβάινσταϊγκερ (87' Χάβι Μαρτίνεθ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Τόμας Μίλερ (87' Γκέτσε), Λεβαντόβσκι

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (72' Ματιέ), Ινιέστα (75' Τσάβι), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες (46' Πέδρο)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top