Σφαιρόπουλος: «Πάμε για να νικήσουμε»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για Μόσχα εν όψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ

Σφα��ρόπουλος: «Πάμε για να νικήσουμε»

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποχώρησε για την Μόσχα εν όψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ, αύριο Παρασκευή. Μπορεί οι απουσίες για τους «ερυθρόλευκους» να είναι σημαντικές αλλά ο στόχος δεν αλλάζει.

Μάλιστα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λίγο πριν την αναχώρηση τόνισε: «Εμείς πάμε για να κερδίσουμε. Πάντα αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι ένα ντέρμπι, είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Η ΤΣΚΑ έχει το πλεονέκτημα και το αβαντάζ λόγω της έδρας, αλλά εμείς πάμε για να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το πλεονέκτημα έδρας. Το θέμα είναι ποια ομάδα θα κάνει καλύτερα κάποια πράγματα στο γήπεδο για να επικρατήσει».

Κλείνοντας πρόσθεσε:«Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια παρά τις απουσίες. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε παρά τους τραυματισμούς. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καλύψουμε αυτά τα κενά».

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός πάει για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία πλήρη ομάδα. Είναι γεμάτη παντού και δεν μπορείς να βρεις μειονεκτήματα. Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο, πόσω μάλλον όταν λείπει ο αρχηγός μας, ο Βασίλης Σπανούλης. Προετοιμαζόμαστε με βάση αυτό και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε στην πράξη. Δεν μας αφορά αν θα πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας ή όχι, αφού έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και χωρίς αυτό. Είναι μία ομάδα που τρέχει πάρα πολύ σε ανοιχτό γήπεδο. και πρέπει να τους σταματήσουμε για να μην βάλουν πολλούς πόντους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top