Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέθεσε στον ανακριτή Διαφθοράς

Για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέθεσε στον ανακριτή Διαφθοράς

Στον ανακριτή Διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, που χειρίζεται τη δικογραφία με τους 16 κατηγορούμενους παράγοντες του ποδοσφαίρου, κατέθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η υπόθεση, για την οποία, μεταξύ άλλων αδικημάτων, έχει απαγγελθεί κατηγορία για εγκληματική οργάνωση, έφθασε στο ανακριτικό γραφείο έπειτα από μεγάλη πολύμηνη έρευνα που διενήργησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αριστείδης Κορέας, για διαφθορά στο ποδόσφαιρο.

Η δίωξη, που ασκήθηκε με βάση τα ευρήματα του κ. Κορέα, περιλαμβάνει πλην της κατηγορίας για εγκληματική οργάνωση που βαρύνει επτά από τους 16 κατηγορούμενους, αδικήματα όπως αυτά της απάτης σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, απόπειρας εκβίασης και δωροδοκίας και δωροληψίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα.

Στους κατηγορούμενους, τα ονόματα των οποίων δεν είχε δημοσιοποιήσει η Εισαγγελία, περιλαμβάνονται τρία μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) και δύο προέδρους ΠΑΕ της Super League.

Ο κύκλος των καταθέσεων που λαμβάνει ο ανακριτής για την υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί με την κατάθεση του Αλέξη Κούγια που είναι προγραμματισμένη για αύριο, Tετάρτη (11/03).

Αμέσως μετά, ο ανακριτής θα αρχίσει να καλεί σε απολογία τους πρώτους κατηγορούμενους στην υπόθεση. Φεύγοντας από το ανακριτικό γραφείο, ο κ. Μελισσανίδης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top