Επεισόδια στη Λεωφόρο: Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δυο χούλιγκανς!

Πρόκειται για έναν 36χρονο ��αι έναν 26χρονο

Επεισόδια στη Λεωφόρο: Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δυο χούλιγκανς!

Δύο άτομα συνέλαβε η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έπειτα από την ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία δύο ατόμων τα οποία συμμετείχαν στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 22-2-2015, στο πλαίσιο διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα «Π.Α.Ο.- Ο.Σ.Φ.Π.».

Πρόκειται για έναν 36χρονο, ο οποίος είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα κρατώντας στο δεξί του χέρι μεταλλική αλυσίδα και έναν 26χρονο, ο οποίος επίσης είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο και είχε καλυμμένα πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα τύπου full face χρώματος πράσινου λευκού (ριγέ) και κρατούσε στο δεξί του χέρι φωτοβολίδα.

image.jpg
Οι δύο προαναφερόμενοι, από κοινού με άλλα άτομα, εξαπέλυσαν επιθέσεις με βαρέα αντικείμενα και φωτοβολίδες σε βάρος μελών της αποστολής αθλητικής ομάδας και των αστυνομικών δυνάμεων.

Σε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 26χρονου στο Ίλιον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα μπουφάν και ένα παντελόνι χακί χρώματος, τα οποία φορούσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top