ΑΥΤΟΣ είναι ο ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ του Τζεμπούρ!

ΔΕΙΤΕ φώτο

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ του Τζεμπούρ!

​Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ραφίκ Τζεμπούρ με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Άννα Ζηρδέλη.

ζηρδελη-3.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είναι μαζί εδώ και ενάμιση μήνα περίπου, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να κάνουν ήδη δύο ταξίδια μαζί.

zirdeli1_zps61220080.jpg
Το πρώτο ήταν τα Χριστούγεννα στη Ρώμη, όπου το ζευγάρι βρέθηκε μαζί με τους φίλους του Τζεμπούρ, Στέφανο Αθανασιάδη (παί��τη του ΠΑΟΚ), Τάσο Παπάζογλου (έπαιζαν μαζί στον Ολυμπιακό), Αλέξανδρο Τζιόλη (παίκτη του ΠΑΟΚ), και τις συντρόφους τους. Αυτή ήταν η πρώτη απόδραση για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού και την παρουσιάστρια του παιχνιδιού TV Quiz, του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, από το εν λόγω ταξίδι το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες των τριών ζευγαριών σε σιντριβάνια και πλατείες της Αιώνιας Πόλης, αλλά και μία που ανάρτησε η ίδια η Άννα Ζηρδέλη.

Το δεύτερο ταξίδι τους, με την ίδια παρέα, ήταν στη Ρόδο, στις αρχές του 2015, απ' όπου επίσης υπάρχουν φωτογραφίες τους που δείχνουν πόσο καλά περνάνε.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή και την Άννα είναι η απόσταση, καθώς ο επιθετικός αγωνίζεται στην Κύπρο με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, ενώ η παρουσιάστρια βρίσκεται συνεχώς στην Αθήνα για τα γυρίσματα της εκπομπής της.

ζηρδελη.jpg

jkgjkg.jpg
Αυτή την φωτογραφία την ανέβασε στο Twitter η ίδια η Άννα Ζηρδέλη από τις διακοπές της στη Ρώμη με τον Ραφίκ Τζεμπούρ και τους φίλους τους:

«Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, Ρώμη, ζευγάρια, φίλοι, ευτυχία, χαμόγελα», έγραψε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top