O Περέιρα προπονητής στον Ολυμπιακό - αιφνιδιασμένος ο Μίτσελ

Εντός της ημέρας αναμένεται η συμφωνία με τον νέο προπονητή

O Περέιρα προπονητής στον Ολυμπιακό - αιφνιδιασμένος ο Μίτσελ

​Ο 46χρονος Πορτογάλος Βίτορ Περέιρα φαίνεται πως θα διαδεχθεί τον απολυμένο Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, με πηγές από την ομάδα να επισημαίνουν πως η οριστική συμφωνία είναι θέμα ωρών.

Ο Περέιρα διαδέχθηκε το 2011 στην Πόρτο τον Αντρέ Βίγιας Μπόας, του οποίου ήταν βοηθός και οδήγησε τους «Δράκους» σε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα. Το καλοκαίρι του 2013 ταξίδευσε στη Σαουδική Αραβία και συνεργάστηκε με την Αλ Αχλί.

Στο μεταξύ, ο Μίτσελ δήλωσε αιφνιδιασμένος από την απόλυσή του: «η αλήθεια είναι πως δεν παίζαμε καλά. Όμως ήμασταν σε καλή θέση. Δεν περίμενα να φύγω από την ομάδα. Με έπιασαν προ εκπλήξεως. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την διοίκηση που με ενημέρωσαν ότι πρέπει να σταματήσει η συνεργασία μας», είπε ο 52χρονος τεχνικός σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και πρόσθεσε: «βρέθηκα προ εκπλήξεως. Με αιφνιδίασαν. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να λύσω πριν γυρίσω στην Ισπανία. Τώρα θα υπάρχει χρόνος για να δω την οικογένειά μου. Θέλω το όνομά μου να ακουστεί, όπως ακούστηκε στο Champions League. Ο Ολυμπιακός ακούστηκε πολύ στην Ευρώπη και είμαι περήφανος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Απολύθηκε ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top