Η κόρη του Θάρρα αμφισβητεί το ρεκόρ του Μέσι!

Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «As»

Η κόρη του Θάρρα αμφισβητεί το ρεκόρ του Μέσι!

Το βράδυ του Σαββάτου (22/11), ο Λιονέλ Μέσι μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 253 γκολ.

Ωστόσο, υπάρχουν αντιδράσεις από την κόρη του Τέλμο Θάρρα, Κάρμεν, ενώ η μαδριλένικη εφημερίδα «As» αμφισβητεί αυτό το ρεκόρ.

Αρχικά, η Κάρμεν Θάρρα μιλώντας στο «Cope», δήλωσε πως ο Μέσι χρειάστηκε περισσότερα παιχνίδια για να σκοράρει όσο γκολ σκόραρε πατέρας της, άρα δεν έχει σπάσει το ρεκόρ του.

«Ο Μέσι σκόραρε πιο πολλά γκολ, αλλά δεν έσπασε το ρεκόρ του. Το ρεκόρ του θα σπάσει όταν κάποιος θα σκοράρει 251 γκολ σε 267 ματς, αλλά ο Μέσι χρειάστηκε 280. Δεν ξέρουμε συγκεκριμένα στατιστικά για τον πατέρα μου. Η Μπιλμπάο λέει ότι σκόραρε 251 γκολ, αλλά άλλες πηγές λένε 253 γκολ. Ο Μέσι σκόραρε περισσότερα γκολ, αλλά νομίζω ότι τα Μέσα κάνουν λάθος όταν λένε ότι έσπασε το ρεκόρ του πατέρα μου».

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Αs» δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό τερμάτων του Θάρρα, αφού:

Α) Μέχρι το 1948 δεν υπήρχαν αριθμοί στις φανέλες των παικτών και αυτό προκαλούσε σύγχυση όσον αφορά τους σκόρερ των αγώνων, ειδικά από τις φιλοξενούμενες ομάδες

Β) Εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν ενιαία κριτήρια όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πιστωνόταν το γκολ κάθε παίκτης που σκόραρε.

Γ) Διέφεραν τα κριτήρια για τα αυτογκόλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top