Εθνική Ελλάδας: Μονόδρομος η νίκη με την Σερβία!

Οι διεθνείς πρέπει να αναστρέψουν το κακό κλίμα

Εθνική Ελλάδας: Μονόδρομος η νίκη με την Σερβία!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Σερβία, στα Περιβόλια της Κρήτης (19.00, NovaSports 1).

Αν οι διεθνείς μας καταφέρουν να νικήσουν τους Σέρβους θα σταματήσουν το αρνητικό σερί και έτσι θα αναστρέψουν το κακό κλίμα.

Εκτός από τον τομέα της ψυχολογίας, η Εθνική χρειάζεται τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους όσον αφορά την επίσημη κατάταξη της FIFA.

Ο αντικαταστάτης του Ρανιέρι, Κώστας Τσάνας δεν θα προβεί σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με την αναμέτρηση απέναντι στα Νησιά Φερόε.

Κάτω από τα δοκάρια θα μείνει ο Καρνέζης, ενώ και η τετράδα της άμυνας δεν θα αλλάξει με τους Μόρα και Μανωλά να είναι στο κέντρο με τους Καράμπελα και Τοροσίδη στα άκρα.

Ως αμυντικό χαφ θα χρησιμοποιηθεί ο Μανιάτης με τους Σάμαρη και Κονέ ως εσωτερικοί χαφ. Η μοναδική αλλαγή, έρχεται στα πλάγια της επίθεσης καθώς αντί του τραυματία Καρέλη θα χρησιμοποιηθεί ο Μαυρίας.

Στο άλλο άκρο θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος με τον Γκέκα να παραμένει στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν Καπίνο, Γλύκος, Μπακάκης, Τασουλής, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βύντρα, Μάνταλος, Αθανασιάδης, Κολοβός και Ντίνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top