Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας

Ποιοι είναι οι κυριότεροι υποψήφιοι για την θέση;

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπέβαλε την παραίτησή του στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. «Οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο προπονητής.

Το κλίμα που υπήρχε προς το πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού ήταν πολύ βαρύ μετά και την ήττα των «ερυθρόλευκων» από τον Παναθηναϊκό στο, άδειο, ΟΑΚΑ που σήμανε και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το κύπελλο Ελλάδος.

«Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει. Και για μένα, μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, δυο χρόνια και κάτι από την μέρα που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Ήταν μια σχέση η οποία ποτέ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά και η υπερηφάνεια στις μεγάλες νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες. Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη, αφοσίωση και κυρίως την πεποίθηση ότι κάθε απόφασή μου ήταν για το καλό της ομάδας. Αυτό άλλωστε πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για όποιον έχει την τιμή να υπηρετεί έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός... Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως την εκφράζουν οι πρόεδροι με τον δύσκολο αλλά έντιμο τρόπο που έχουν διαλέξει», δήλωσε ο Μπαρτζώκας.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να κάνει δεκτό το αίτημα και έτσι στον αγώνα της Κυριακής στον πάγκο της ομάδας θα κάτσει ο Μίλαν Τόμιτς. Παράλληλα, αμέσως αρχίζει και η διαδικασία της αντικατάστασης του, με κυριότερους υποψήφιους τους Φώτη Κατσικάρη και Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top