Επίθεση Αλαφούζου σε ΕΠΟ και διαιτησία

Τι είπε για Μπεργκ και Καραγκούνη

Επίθεση Αλαφούζου σε ΕΠΟ και διαιτησία

Επίθεση εναντίον της ΕΠΟ και του προέδρου της Γιώργου Σαρρή λόγω όσων συμβαίνουν στην ελληνική διαιτησία εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον νέο αρχιδιαιτητή Χιου Ντάλας, τον τραυματισμό του Μπεργκ, αλλά και για την ματαίωση της επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά στη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κ. Αλαφούζος είπε: «Διαπράττονται σοβαρές παρανομίες και γίνονται πράγματα που αλλοιώνουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε διαλέξει το δρόμο της μη συναλλαγής με το σύστημα. Μας δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να πάρουμε ένα μερίδιο, όχι το μεγαλύτερο φυσικά, αλλά επιλέξαμε να μη δεχτούμε το συμβιβασμό που στα προηγούμενα χρόνια ίσως είχαμε δεχτεί. Δεν συμβιβαζόμαστε, αποκαλύπτουμε τα πάντα(…) Είναι δυνατόν ο πρόεδρος της ΕΠΟ να έχει κινέζικο τηλέφωνο και να μην έχει παραιτηθεί; Βγαίνει κανείς από τα ρούχα του».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην σχέση του με τον Γιώργο Σαρρή λέγοντας: «Είχα επισκεφτεί τον κ. Σαρρή όταν υπήρχαν δημοσιογραφικές διαρροές και νομίζαμε ότι ήταν από το γραφείο της ΕΠΟ πως ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει άδεια. Πήγα, του εξήγησα ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις και το δέχτηκε. Παράλληλα, επανειλημμένα έχει συμφωνήσει με μένα για τους διαιτητές και είχε πει ότι κάτι θα άλλαζε. Δεν άλλαξε τίποτα. Οι ίδιοι άνθρωποι παραμένουν στις θέσεις τους. Η σχέση μου με τον κ. Σαρρή δεν είναι καλή».

Στη συνέχεια μίλησε για τον αρχιδιαιτητή Χιου Ντάλας και την διαιτησία: «Τον έφερε η ΕΠΟ με τους όρους και τις συνθήκες που γνωρίζουμε. Η διαιτησία που είδαμε στον Παναθηναϊκό κι όχι μόνο ήταν κακή. Επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα (…) Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να μην αδικείται. Αν οι άλλοι θέλουν να κάνουν συναλλαγές μεταξύ τους που ξεφεύγουν από τη νομιμότητα, εφόσον δεν μας αδικούν πράγμα που δεν συμβαίνει, ο Παναθηναϊκός πρέπει να φτιάξει μια τόσο καλή ομάδα που να μην μπορούν να τον αντιμετωπίσουν τα διάφορα δορυφορικά συστήματα».

«Και πέρσι παίξαμε 1,5-2 μήνες χωρίς τον Μπεργκ και τα καταφέραμε μια χαρά. Έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας, αλλά αν βρεθεί κάποια ευκαιρία ή ένας παίκτης που κρίνουμε ότι πρέπει να τον φέρουμε, η διοίκηση δεν θα είναι αρνητική. Αυτή τη στιγμή δεν ψάχνουμε ενεργά για παίκτη και θεωρούμε πως υπάρχουν λύσεις μέσα στην ομάδα», πρόσθεσε μιλώντας για τον τραυματισμό του Μπεργκ.

Για την ματαίωση της επιστροφής Καραγκούνη δήλωσε: «Για κάποιους λόγους δεν ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις που είχαμε να κάνουμε. Είναι ένας μεγάλος ποδο��φαιριστής που έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το ρόλο κάθε ποδοσφαιριστή κάθε στιγμή και κάθε εποχή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top