Αμετακίνητος από την Εθνική Γερμανίας ο Λεβ!

Τι δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του

Αμετακίνητος από την Εθνική Γερμανίας ο Λεβ!

Στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας παραμένει ο Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τροπαίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο από το να δουλεύω με αυτήν την ομάδα, να την οδηγήσω στο EURO 2016 στη Γαλλία και να συνεχίσω να εξελίσσω την ομάδα και τα άτομα» δήλωσε ο 54χρονος σε συνέντευξή του που «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (DFB).

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Λεβ είχε υπογράψει τον περασμένο Οκτώβριο την επέκταση της συνεργασίας του με την DFB έως το 2016, ωστόσο τα διεθνή ΜΜΕ άφηναν να εννοηθεί ότι θα επιθυμούσε να κάνει μια καινούρια αρχή μετά το Μουντιάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2006 διαδέχθηκε στο «τιμόνι» της «νατσιονάλμανσαφτ» τον Γιούργκεν Κλίνσμαν, του οποίου ήταν βοηθός από το 2004. Υπό την καθοδήγησή του τα «πάντσερ» κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο EURO 2008, την τρίτη στο Μουντιάλ του 2010, ενώ έφτασαν στους ημιτελικούς του EURO 2012.

Το τρόπαιο της Γερμανίας στο φετινό Μουντιάλ ήταν το πρώτο μετά το EURO του 1996 και ο πρώτος παγκόσμιος τίτλος της από το 1990.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top