Χαρμόσυνη είδηση: «Ο Σουμάχερ δεν θα είναι ανάπηρος σε ένα καροτσάκι»

«Έχουμε να κάνουμε με έναν μεγάλο πρωταθλητή»

Χαρμόσυνη είδηση: «Ο Σουμάχερ δεν θα είναι ανάπηρος σε ένα καροτσάκι»

Ο Μίκαελ Σουμάχερ αποδεικνύει πως εκτός από πρωταθλητής στις πίστες της Formula 1 είναι και της ζωής.

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr, o Σούμι κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα μετά από 6 μήνες που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Αν και έχει χάσει 20 κιλά, οι θεράποντες ιατροί που τον παρακολουθούν στο κέντρο αποκατάστασης της Λωζάνης δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με τη δύναμη ψυχής που επιδεικνύει.

Ωστόσο, δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του: «Σχετικά με την φυσική κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ φαίνεται μόνο να έχει χάσει κιλά. Έχουμε να κάνουμε με έναν μεγάλο πρωταθλητή σε επίπεδο συγκέντρωσης και απομνημόνευσης. Αυτό μεταφράζεται σήμερα σε επιθυμία. Είναι εντυπωσιακό να το παρατηρείς».

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι την πιο χαρμόσυνη και ελπιδοφόρα είδηση για τον Σουμάχερ δίνει στο Paris Match γνωστός συναθλητής του.

«Φαίνεται ότι ο Μίκαελ δεν έχει παραλύσει, δεν έχει χάσει στην κινητικότητα του. Δεν θα είναι ανάπηρος σε ένα καροτσάκι. Όμως πρέπει να παραμείνουμε επιφυλακτικοί. Τώρα με τι ταχύτητα θα ανακάμψει; Αυτό κινδυνεύει να είναι χρονοβόρο. Όμως ο Μίκαελ ήταν πάντα εκτός πλαισίου γιατί να μην είναι για ακόμη μια φορά;»

Σύμφωνα με το Paris Match, η δύσκολη φάση της αποκατάστασης του πιλότου της Formula 1 μπορεί να διαρκέσει από 3 μήνες έως και 2 χρόνια, ενώ ένα ρομπότ θα τον κρατάει σε όρθια θέση. Παράλληλα, θα διεγείρει και θα ξυπνά το σώμα και τα άκρα του κάνοντας κινήσεις που ο Σουμάχερ δεν θα είναι σε θέση να κάνει τους πρώτους μήνες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top