Μουντιάλ 2014: ΑΥΤΑ είναι τα σημερινά ματς

Τα δίνουν όλα για όλα για την πρόκριση

Μουντιάλ 2014: ΑΥΤΑ είναι τα σημερινά ματς

Στην Μπραζίλια θα αναμετρηθούν απόψε για τον 7ο όμιλο Πορτογαλία και Γκάνα στις 19:00 (ΝΕΡΙΤ) , αναζητώντας την πρώτη τους νίκη σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και με ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης.

Οι Ίβηρες θα πατήσουν στο χορτάρι χωρίς τον τραυματία Κοεντράο αλλά υπολογίζουν και πάλι στον Πέπε, ενώ ο Έντερ αναμένεται να προτιμηθεί ξανά στην επίθεση αντί των Αλμέιδα και Ποστίγκα που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το 4-0 της πρεμιέρας από τη Γερμανία δυσχεραίνει το έργο της Πορτογαλίας.

��ΠΑ-Γερμανία

Την ίδια ώρα στις 19.00 (ΝΕΡΙΤsports) στην «μάχη» ρίχνονται Γερμανία και ΗΠΑ. Οι Γερμανοί θέλουν να νικήσουν τους Αμερικανούς ώστε να προκριθούν στους 16, ενώ η αντίπαλη ομάδα θέλει απλά έναν βαθμό για να προκριθούν.

Αλγερία-Ρωσία

Η Αλγερία με τη Ρωσία θα διεκδικήσουν (23.00 ΝΕΡΙΤsports) την δεύτερη θέση στον τελευταίο όμιλο, καθώς στην πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται ήδη το Βέλγιο.

Η Ρωσία αγωνίζεται με το σκεπτικό ότι αν κερδίσει θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Νότια Κορέα – Βέλγιο

Η ισοπαλία είναι, μετά τις δύο διαδοχικές νίκες στα πρώτα ματς, αρκετή στο Βέλγιο στην αποψινή αναμέτρηση (23.00 ΝΕΡΙΤ) με τη Νότια Κορέα στην «Κορίνθιανς Αρένα» του Σάο Πάολο ώστε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του 8ου ομίλου στο Μουντιάλ.

Από την πλευρά της η Νότια Κορέα ελπίζει σε ένα μικρό θαύμα για την πρόκριση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top