Γλύκος: «Δεν είναι εύκολο να περιγράψω την χαρά μου»

Πού αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση;

Γλύκος: «Δεν είναι εύκολο να περιγράψω την χαρά μου»

Ο Παναγιώτης Γλύκος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μίλησε για την συμμετοχή του στον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού και βέβαια την πρόκριση στους «16».

Αναλυτικότερα, όταν ρωτήθηκε για το τι γίνεται τώρα και πως αισθάνεται, ο τερματοφύλακας απάντησε: «Απίστευτες, μεγάλες στιγμές! Δεν είναι εύκολο να περιγράψω τη χαρά μας, τη συγκίνηση όλων μας και ειδικά εκείνων που είναι τα πιο πολλά χρόνια στην Εθνική! Το πιο γλυκό μεθύσι»!

Στην ερώτηση για το αν πίστευε πως η Εθνική θα προκριθεί και ότι εκείνος θα αγωνιζόταν στο καθοριστικό ματς είπε: «Οι επιτυχίες της Εθνικής δεν προσωποποιούνται! Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, κάθε ματς βγάζει τους δικούς του πρωταγωνιστές. Ο Ορέστης ένιωσε ενοχλήσεις, του εύχομαι ολόψυχα και δημόσια να το ξεπεράσει γρήγορα και βρέθηκα στο ματς. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με ενθάρρυναν και όλα πήγαν καλά. Αλλά ειλικρινά και να μην είχα αγωνιστεί η χαρά μου θα ήταν ίδια».

Ο Γλύκος όμως έχει συνειδητοποιήσει πως βρέθηκες εκεί; «Επειδή προφανώς έκανα καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ, είχα ανθρώπους να με βοηθήσουν, έκανα καλή προπόνηση, ατομικά και ομαδικά κι επειδή ο κ. Σάντος και οι συνεργάτες του διέκριναν ότι είχα τη βελτίωση που έπρεπε από τότε που συνεργαζόμασταν στον ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω στην τύχη, παρά μόνο στην αξία και τη δουλειά μου. Και φυσικά στην υποστήριξη της ομάδας και του κόσμου. Φέτος για μένα προσωπικά ήταν μια καλή χρονιά και πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να βελτιωθούν».

Τέλος, αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση στην οικογένειά του και σε συγκεκριμένους ανθρώπους που ήταν δίπλα του στις δύσκολες στιγμές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top