Μουντιάλ 2014: Το πρόγραμμα των σημερινών αναμετρήσεων

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το παιχνίδι ανάμεσα στην Ολλανδία και την Χιλή

 Μο��ντιάλ 2014: Το πρόγραμμα των σημερινών αναμετρήσεων

Στην Κουριτίμπα, Αυστραλία και Ισπανία παίζουν στις 19:00 (NEPITsports) και είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες.

Βέβαια, το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στην επόμενη μέρα των «φούριας ρόχας», αφού ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θα παρατάξει τους παγκόσμιους πρωταθλητές με αρκετές αλλαγές, ενώ το ίδιο θα κάνει και ο Άγγελος Ποστέκογλου για την Αυστραλία.

Ολλανδία –Χιλή

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το παιχνίδι ανάμεσα στην Ολλανδία και την Χιλή, οι οποίες κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο στις (19.00 ΝΕΡΙΤ).

Οι «οράνιε» έχουν το πάνω χέρι, καθώς τους αρκεί και η ισοπαλία για να τερματίσουν πρώτοι έχοντας καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων (8-3, δηλαδή +5, έναντι 5-1, δηλαδή +4 της Χιλής).

Ο τραυματίας Μπρούνο Μάρτινς Ίντι και ο τιμωρημένος Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα λείψουν από την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ, ενώ στον αντίποδα ο Χόρχε Σαμπάολι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικούς πονοκεφάλους.

Καμερούν- Βραζιλία

Με στόχο την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο η Βραζιλία αντιμετωπίζει στις 23.00 το Καμερούν στην Μπραζίλια.


Η Βραζιλία δεν είναι μόνη της στην κορυφή του ομίλου καθώς «συγκατοικεί» με το Μεξικό έχοντας τέσσερις βαθμούς και ελαφρώς καλύτερη διαφορά τερμάτων (3-1 έναντι 1-0).

Οι διοργανωτές θα καταφέρουν να μείνουν στην κορυφή με νίκη εφόσον το Μεξικό στραβοπατήσει ή εφόσον διατηρήσουν το προβάδισμα στη συνολική διαφορά τερμάτων στον όμιλο, όπως επίσης και με δύο ισοπαλίες στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top