Σπανούλης: «Θα παλέψουμε για τη νίκη στη Μαδρίτη»

«Χρειάζεται πνευματική συγκέντρωση», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού

Σπανούλης: «Θα παλέψουμε για τη νίκη στη Μαδρίτη»

Ο Βασίλης Σπανούλης με δηλώσεις του στο αεροδρόμιο « Ελ. Βενιζέλος» κατά την αναχώρηση για την Μαδρίτη, όπου θα παίξει τον πρώτο από τους αγώνες με την ισπανική ομάδα για την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης, είπε πως θα διεκδικήσουν την πρόκριση.

«Είναι δύο αγώνες για τα play off. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πάμε να παίξουμε δύο δυνατά παιχνίδια για να φέρουμε τη σειρά στην Ελλάδα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final Four» υπογράμμισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Χρειάζεται πνευματική συγκέντρωση. Ό,τι έκανες έκανες στον τομέα των δυνάμεων. Εκείνο που θέλουμε είναι να παλέψουμε για να πάρουμε κάποια νίκη στη Μαδρίτη. Αν αφήσεις τη Ρεάλ στον αιφνιδιασμό, τότε θα έχεις πρόβλημα» πρόσθεσε.

Όσο για την επιλογή των Ισπανών να χάσουν από την Ζαλγκίρις Κάουνας: «Εμείς σε κάθε ματς πηγαίνουμε για τη νίκη. Δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιος αντίπαλος επιλέγει να χάσει για να μας αντιμετωπίσει. Αυτό είναι δικό τους θέμα».

Για τη σημασία που έχει η νίκη επί του Παναθηναϊκού και ο τρόπος που αυτή ήρθε: «Κάθε νίκη σε ένα ντέρμπι απέναντι σε μεγάλη ομάδα έχει μεγάλη σημασία. Και στα play off θα παλέψουμε για τη νίκη. Μιλάμε για τελείως διαφορετικά ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top