Πολύ καλή εμφάνιση Καλαρά στους Παραολυμπιακούς του Σότσι

ΔΕΙΤΕ την εμφάνισή του στο γιγαντιαίο σλάλομ

Πολύ καλή εμφάνιση Καλαρά στους Παραολυμπιακούς του Σότσι

​Εξαιρετική εμφάνιση, στην παρθενική του παρουσία σε Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες, πραματοποίησε ο Μάκης Καλαράς στο γιγανταίο σλάλομ sit ski στο Σότσι της Ρωσίας.

Ο πρωταθλητής μας και Παραολυμπιονίκης του 2004 στη δισκοβολία, ήταν 30ος στο πρώτο σκέλος και 23ος θέση στο δεύτερο, οπότε, με με συνολική επίδοση 3:37.60, κατετάγη 22ος μεταξύ 47 αθλητών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το στόχο μου: να τερματίσω. Όλη η προσπάθειά μου έχει πιάσει τόπο. Σκοπεύω από εδώ και πέρα να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να πάρω μέρος σε πολλούς αγώνες, σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια κύπελλα ώστε να βελτιώσω την κατάταξή μου και να μπορέσω να διεκδικήσω να είμαι και πάλι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στην Κορέα», δήλωσε ο Μάκης, προσθέτοντας ότι στο δεύτερο σκέλος του γιγανταίου σλάλομ πήγε συντηρητικά για να μπορέσει να φτάσει έως τον τερματισμό.

Με την συμμετοχή του ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, που ολοκληρώνονται αύριο, Κυριακή.

«Το Σότσι για μένα ήταν μόνο η αρχή. Κατέγραψα πράγματα, απέκτησα σημαντικές εμπειρίες και πλέον ο Μάκης Καλαράς θα είναι τελείως διαφορετικός στις μελλοντικές διοργανώσεις», κατέληξε ο αθλητής μας.

Δείτε στο βίντεο την προσπάθεια του Μάκη Καλαρά στο Σότσι!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top