Σάντος: «παράδειγμα προς αποφυγή αυτό το ματς»

Πώς σχολίασε την ήττα της Εθνικής από την Ν. Κορέα

Σάντος: «παράδειγμα προς αποφυγή αυτό το ματς»

​Σίγουρος ότι η Ελλάδα δεν θα έχει αυτό το κακό πρόσωπο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος μετά την ήττα της Εθνικής στο φιλικό με την Νότια Κορέα, χωρίς να κρύψει ότι δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα των διεθνών, οι οποίοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

«Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο πως κάποια χαρακτηριστικά που έχουμε πάντα, σήμερα μας έλειπαν και αυτό είναι ανησυχητικό. Σήμερα δεν δείξαμε διάθεση, με εξαίρεση ένα τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε τα τρία δοκάρια. Προσπαθήσαμε και στο δεύτερο όμως δεν ήταν αρκετό, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είχαμε την απαραίτητη διάθεση και συγκέντρωση σε αυτόν τον αγώνα», είπε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Επισημαίνοντας ότι απεχθάνεται την ήττα και θέλει να κερδίζει συνέχεια, ο Σάντος συνέχισε: «σήμερα με εκνεύρισε περισσότερο το γεγονός ότι δεν αντιδράσαμε. Παρόλο που παίξαμε με δύο επιθετικούς δεν περάσαμε τη μπάλα μπροστά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το σημερινό ματς αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για να μην υποτιμήσουμε αντίπαλο άλλη φορά».

«Θα ήθελα να αποχαιρετήσω τον κόσμο με μια νίκη. Σίγουρα δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία στο Μουντιάλ. Εκεί θα έχουμε πάθος, σήμερα οι αντίπαλοί μας ήταν πιο φρέσκοι, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα», κατέληξε ο προπονητής, σχολιάζοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο μετά το Μουντιάλ.

Τι είπαν οι διεθνείς μας

Την πεποίθηση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα βρεθούν σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Μουντιάλ, εξέφρασε ο αρχηγός της γαλανόλευκης αγαπημένης, Γιώργος Καραγκούνης, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ότι «δίκαια νίκησε ο αντίπαλος, αφού διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Έπρεπε να παλέψουμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Το αποτέλεσμα πάντα μετράει, ακόμα και στα φιλικά. Έπρεπε να νικήσουμε».

«Η ομάδα δεν φάνηκε έτοιμη. Δείξαμε κάποιες αδυναμίες μας, όμως ήμασταν μόνο δύο ημέρες μαζί και δεν είχαμε αρκετό χρόνο όπως άλλες φορές. Θα δουλέψουμε και θα βγάλουμε το πραγματικό πρόσωπό μας», δήλωσε ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του στην Εθνική δήλωσε ο Παναγιώτης ΓλύκοςΣίγουρα δεν περιμέναμε τ��ν εξέλιξη αυτή. Το τι έφταιξε ακριβώς δεν μπορώ να πω. Ίσως αν είχαμε βάλει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο να ήταν άλλο το αποτέλεσμα», ανέφερε και ευχήθηκε να είναι στις τελικές επιλογές του Σάντος για την Βραζιλία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top