Εκτίμηση – σοκ: «ο Schumacher δεν θα γίνει ποτέ όπως πριν»

Συνεχίζονται οι προσπάθειες αφύπνισης από το τεχνητό κώμα

Εκτίμηση – σοκ: «ο Schumacher δεν θα γίνει ποτέ όπως πριν»

Το ότι ο Michael Schumacher δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως πριν από το ατύχημα εκτιμούν κορυφαίοι νευρολόγοι, την ώρα που οι γιατροί στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ συνεχίζουν τις προσπάθειες αφύπνισης από το τεχνητό κώμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι θεράποντες γιατροί του έχουν αφαιρέσει χειρουργικά τα αιματώματα που δημιουργήθηκαν στο κεφάλι του μετά την πτώση, όμως, «δεν αποτελεί καλό οιωνό το γεγονός ότι δεν έχει ξυπνήσει», ��πως εκτιμούν νευρολόγοι. Οι γιατροί ακόμη περιμένουν από τον Σουμάχερ να δείξει κάποια καλά σημάδια και κυρίως με τα μάτια του, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη.

«Αν δεν αρχίσει να δίνει θετικά σημάδια, αυτό γίνεται πολύ ανησυχητικό», προσθέτουν οι ίδιοι επιστήμονες, εξηγώντας πως, πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δεν θα καταφέρει ποτέ να γίνει όπως πριν από το ατύχημα στις Γαλλικές Άλπεις!

Στο μεταξύ, η μάνατζερ του Schumacher διέψευσε άρθρο του περιοδικού «Focus», σύμφωνα με το οποίο οι προσπάθειες αφύπνισης σταμάτησαν, επισημαίνοντας πως αυτή η φάση μπορεί να διαρκέσει μεγάλο διάστημα και «δυστυχώς, μπορεί να οδηγήσει σε πολλές παρερμηνείες».

Γεγονός, παραμένει, πάντως, πως ο 45χρονος πιλότος παραμένει σε τεχνητό κώμα εδώ και δύο μήνες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι, στις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top