Σάντος: Φεύγω από την Εθνική αλλά δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα

«Δεν θα επηρεαστούμε στο Μουντιάλ. Θέλω το φινάλε μου να είναι λαμπρό»

Σάντος: Φεύγω από την Εθνική αλλά δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα
Για την απόφαση του να μην ανανεώσει το συμβόλαιο με την Εθνική μίλησε ο Φερνάντο Σάντος.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Και συναισθηματικά δύσκολη. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων έχουν δημιουργηθεί πολλοί και στενοί δεσμοί φιλίας με πολλούς ανθρώπους. Ο πρόεδρος μου έδειξε ότι με θέλει, οι ποδοσφαιριστές επίσης, οι συνεργάτες μου το ίδιο, μέχρι το ιατρικό επιτελείο. Οπότε όταν παίρνεις μια τέτοια απόφαση όλα αυτά σε βαραίνουν και σε πληγώνουν συναισθηματικά» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Φερνάντο Σάντος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόταση και δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν σύλλογο, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν κλείνει η παρουσία του στην Ελλάδα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η απόφασή του δεν θα επηρεάσει τον ίδιο ή την Εθνική ενόψει Μουντιάλ: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα με απασχολεί καθόλου αυτό ενόψει Μουντιάλ. Εχω ένα στόχο ο οποίος με θρέφει και αυτός είναι να περάσουμε για πρώτη φορά τη φάση των ομίλων. Και θα κάνω τα πάντα. Οσα ξέρω και δεν ξέρω για να το πετύχουμε. Θα πάμε εκεί με καθαρό και ήρεμο μυαλό για να δώσουμε ακόμη μια μεγάλη χαρά στον ελληνικό λαό. Θέλω το φινάλε μου στην Εθνική να είναι όσο πιο λαμπρό γίνεται. Γι' αυτό θα καταθέσω όσα περισσότερα μπορώ για να το πετύχω αυτό». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top