ΝΤΡΟΠΗ: ρατσιστική επίθεση στον Αντετοκούνμπο λόγω της... μπλούζας του

Πώς απάντησε ο Γιάννης στους επικριτές;

ΝΤΡΟΠΗ: ρατσιστική επίθεση στον Αντετοκούνμπο λόγω της... μπλούζας του

Άνευ προηγουμένου ρατσιστικό παραλήρημα κατά του Θανάση Αντετοκούνμπο λόγω της... μπλούζας που φορούσε: μέσω ιστοσελίδων και social media, Έλληνες ρατσιστές εξαπέλυσαν επίθεση κατά του μπασκετμπολίστα, αλλά και της οικογένειάς του, με τον ίδιο να τους απαντά μέσω Twitter.

«Greek Freak Nation» έγραφε η μπλούζα του Έλληνα μπασκετμπολίστα σε διαγωνισμό καρφωμάτων στον οποίο συμμετείχε και ο αδερφός του, Γιάννης, και αυτό ήταν αρκετό ώστε κάποιοι να τον «πυροβολήσουν», μεταφράζοντας κατά το δοκούν την εν λόγω φράση.

giannis_mplouza.jpg

Στην πραγματικότητα, το μπλουζάκι δεν περιείχε κανενός είδους ρατσιστικό μήνυμα για τους Έλληνες: «Greek Freak» είναι το παρατσούκλι που του έχουν «κολλήσει» οι Αμερικανοί για να τονίσουν τα σωματικά του προσόντα και σημαίνει «ελληνικό θαύμα της φύσης», ενώ «nation» στην αμερικανική αργκό δεν σημαίνει «έθνος», αλλά «κοινότητα ανθρώπων», δηλαδή τους θαυμαστές.

«Το τίποτα πάντα γίνεται πρώτο θέμα, ειλικρινά ντροπή σε όποιον είπε ότι ο Θανάσης ήθελε να προσβάλει έστω και λίγο την Ελλάδα», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Twitter του, αντιδρώντας για την επίθεση κατά του αδερφού του.

giannis_twitter.jpg

Στόχος του Θα��άση, ο οποίος είχε τον Γιάννη ως φυσικό εμπόδιο όσο «κάρφωνε», ήταν με το μπλουζάκι του να ευχαριστήσει δημόσια τον αδερφό του για την βοήθεια στον διαγωνισμό...

Δείτε στο βίντεο τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στον διαγωνισμό καρφωμάτων!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top