Θρήνος στο ποδόσφαιρο: Νεκρός σε τροχαίο ο Μάικον

Έχασε την ζωή του τα ξημερώματα ο 25χρονος

Θρήνος στο ποδόσφαιρο: Νεκρός σε τροχαίο ο Μάικον

Θρήνος επικρατεί στο ουκρανικό και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο από τον χαμό του 25χρονου ποδοσφαιριστή, Μάικον Περέιρα ντε Ολιβέιρα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο. Την είδηση επιβεβαίωσε και η διοίκηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο νεαρός παίκτης γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας στις 8 Μαΐου του 1988 και έπαιξε στην Φλουμινένσε, στη Φλαμένγκο και στην Ατλέτικο Μότζι, προτού πάρει την απόφαση να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Εκεί αγωνίστηκε για την Βολίν Λουτσκ, την Στεάουα Β��υκουρεστίου και Σαχτάρ, η οποία τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού σε Ζόρια Λουχάνσκ και Ίλτσιβετς Μάριουπολ.

Η ανακοίνωση της Σαχτάρ:

«Η Σαχτάρ με θλίψη ανακοινώνει στις 8 Φεβρουαρίου του 2014 τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή Μάικον Περέιρα ντε Ολιβέιρα. Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιτικό δυστύχημα στο Ντόνετσκ. Ήταν ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ανοικτός και φιλικός χαρακτήρας. Ο Μάικον αγαπούσε τη ζωή και ήξερε πως να την κάνει θετική και να τη χρωματίζει με λαμπερά χρώματα. Ο τραγικός, πρόωρος και παράλογος θάνατός του άρπαξε από κοντά μας ένα υπέροχο άτομο. Ο Μάικον ήταν μόλις 25 ετών και ο χαμός του αποτελεί μεγάλη τραγωδία για όλους μας. Η Σαχτάρ εκφράζει τα συλληπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Μάικον. Θα τον θυμόμαστε πάντα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top