ΕΔΩ χτύπησε το κεφάλι του ο Michael Schumacher!

Δεύτερο χειρουργείο, μικρή βελτίωση, αλλά κρίσιμη η κατάσταση

ΕΔΩ χτύπησε το κεφάλι του ο Michael Schumacher!

Το σημείο όπου ο Michael Schumacher χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να δίνει «μάχη» για την ζωή, αποκαλύπτεται σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας! Στο μεταξύ, όπως έγραψε και νωρίτερα το star.gr, ο Γερμανός πρωταθλητής υπεβλήθη σε δεύτερο χειρουργείο και παραμένει σε κώμα και σε κρίσιμη κατάσταση, παρά την μικρή βελτίωση που έδειξε.

Το συγκλονιστικό ατύχημα του «Σούμι» έγινε την περασμένη Κυριακή, την ώρα που έκανε σκι εκτός πίστας, στις γαλλικές Άλπεις. Ο διάσημος πιλότος της F1 έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε βράχο, στο σημείο όπου δείχνουν οι φωτογραφίες της ιταλικής εφημερίδας «Gazetta Dello Sport».

schumacher1.jpg

Γαλλικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως το κράνος του 44χρονου αθλητή είχε σπάσει στα δύο, ενώ η εκπρόσωπος Τύπου του Schumacher διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έπεσε με ταχύτητα στον βράχο. Όπως είπε, είχε μόλις βοηθήσει ένα φίλο που είχε πέσει, βρέθηκε, όμως, κι ο ίδιος πάνω σε βράχο, έχασε την ισορροπία του και χτύπησε το κεφάλι του σε άλλο βράχο!

Οι γιατροί αφήνουν ανοικτό ένα μικρό παράθυρο αισιοδοξίας μετά την δεύτερη επέμβαση, διάρκειας δύο ωρών, στις οποίες υποβλήθηκε ο Γερμανός πρωταθλητής. Όπως επισήμαναν σε νέα συνέντευξη Τύπου, εμφανίστηκε μικρή βελτίωση, ωστόσο, τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά και η κατάσταση παραμένει κρίσιμη.

«Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε πως έχουμε κερδίσει τη μάχη. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Θα πρέπει να περιμένουμε», ανέφεραν μεταξύ άλλων…

schumacher2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top