Πώς θα παίξει η Εθνική μας κόντρα στη Σλοβακία

Την Παρασκευή ο πρώτος αγώνας για το Μουντιάλ

Πώς θα παίξει η Εθνική μας κόντρα στη Σλοβακία

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γαλανόλευκης αγαπημένης για τους δυο τελευταίους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Αύριο, Παρασκευή, η Εθνική υποδέχεται την Σλοβακία και την Τρίτη θα αντιμετωπίσει το Λιχτενστάιν.

1980802.jpg

Έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα μπαράζ, οι διεθνείς μας θα επιδιώξουν να πετύχουν δυο νίκες και, έτσι, να ελπίζουν σε απώλεια βαθών της Βοσνίας στο ματς με τη Λιθουανία προκειμένου να πάρουν τη πρώτη θέση του ομίλου και μαζί το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά του μουντιάλ.

«Διεκδικούμε την απευθείας πρόκριση», δήλωσε, εξάλλου, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά μάλλον δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του.

1980804.jpg

Οι 11 στους οποίους φαίνεται πως έχει καταλήξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι: κάτω από τα δοκάρια ο Καρνέζης, με τους Τοροσίδη, Χολέμπα, Σιόβα, Μανωλά στην τετράδα της άμυνας, Τζιόλης και Μανιάτης στα αμυντικά χαφ, Σαλπιγγίδης στο δεξί άκρο και Χριστοδουλόπουλος στο αριστερό, ενώ Μήτρογλου και Σαμαράς θα είναι το επιθετικό δίδυμο.

1980823.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top