Νέα αρχή... χωρίς χρέη για την ΑΕΚ!

Ιστορική μέρα η σημερινή για την ΑΕΚ... ως ερασιτεχνικό σωματείο!

Ιστορική μέρα η σημερινή για την ΑΕΚ. Η γενική συνέλευση αποφάσισε την εκκαθάριση της ΠΑΕ μετά από 34 χρόνια λειτουργίας, κάτι που συνεπάγεται τον υποβιβασμό της ομάδας στην τρίτη κατηγορία και την επανεκκίνησή της χωρίς χρέη, αλλά ως ερασιτεχνικό σωματείο.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος ορίστηκε σε ρόλο εκκαθαριστή, με τον Αλέξη Αλεξίου ως αρμόδιο δικηγόρο, ενώ θα συνεπικουρείται από ορκωτό λογιστή. Η διαδικασία της εκκαθάρισης αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από τρεις μήνες και στόχος είναι να τελειώσει στις αρχές Αυγούστου, καθώς έχει ήδη γίνει μία προεργασία με την απογραφή των περιουσιακών της στοιχείων κι εν συνεχεία τη ρευστοποίησή τους.

Παράλληλα, από τη γενική συνέλευση ορίστηκε η τετράδα Οικονομόπουλος, Αλεξίου, Βαλασσόπουλος και Κοτσώνης να διεκδικήσει τα χρήματα που τυχόν εισπραχθούν από τις υποθέσεις Ψωμιάδη (για την υπεξαίρεση) και Σορεντίνο (για το ποσοστό μεταπώλησης από τη μεταγραφή του από την Κιέβο στην Παλέρμο). Τα πρόσωπα αυτά θα έχουν δικαίωμα μέχρι να κάνουν και εξωδικαστικό συμβιβασμό με την πλευρά Ψωμιάδη. Αν τυχόν εισπραχθούν χρήματα, αυτά δεν θα τα καρπωθει η ΑΕΚ, αλλά οι πιστωτές της (με πρώτο το Δημόσιο και τους εργαζομένους).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top