Μίλησε... ελληνικά σε μαθητές ο Ρεχάγκελ!

Σε βίντεο να χορεύει break dance τον έβαλε ο Περιφερειάρχης Αττικής

Μίλησε... ελληνικά σε μαθητές ο Ρεχάγκελ!

Την αποθέωση από δεκάδες μαθητές γνώρισε ο Ότο Ρεχάγκελ, που έδειξε τις ικανότητές του στ��ν μπάλα αλλά και μίλησε... ελληνικά! Ο πρώην τεχνικός της γαλανόλευκης αγαπημένης συνεχίζει τις επαφές του για την σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας – Γερμανίας, ενώ έγινε δεκτός με... χιουμοριστικό βίντεο από τον Περιφερειάρχη Αττικής!

«Θα έδινα ό, τι έχω πετύχει για να είμαι σαν εσάς», είπε ο Ρεχάγκελ στους μαθητές της Ελληνογερμανικής Σχολής και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «το πρότεινα και στο γιό μου να κάνουμε αυτή την ανταλλαγή, αλλά δεν δέχτηκε».

Παρά την ηλικία του, που «αγγίζει» τα 75 χρόνια, ο πρώην τεχνικός της Εθνικής έδειξε ότι κατέχει «κολπάκια» κι έπαιξε μπάλα μπροστά στα παιδιά!

Στο μεταξύ, ο Περιφερειάρχης Αττικής υποδέχθηκε τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Χανς Γιόακιμ Φούχτελ με ένα... αστείο βίντεο όπου οι τρεις τους χόρευαν break dance, ενώ ζήτησε από τον Γερμανό τεχνικό να μεταφέρει στη χώρα του μήνυμα για τις ικανότητες των Ελλήνων.

Σε γέλια ξέσπασαν όλοι όταν ο Ρεχάγκελ πρόσφερε το δώρο του Περιφερειάρχη στον Φούχτελ, λέγοντας πως το μπλε θα τον αδυνατίζει, ενώ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην Κύπρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top