Έκανε "πάρτι" η Τότεναμ κόντρα στην Ίντερ

Νίκησαν Μπενφίκα και Βασιλεία

Έκανε "πάρτι" η Τότεναμ κόντρα στην Ίντερ

Η Τότεναμ, το βράδυ της Πέμπτης, έδειξε ότι θα πρέπει να υπολογίζεται στα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League. Η ομάδα του Αντρές Βίλας Μπόας επικράτησε με 3-0 της Ίντερ στο Λονδίνο, ενώ θα μπορούσε να είχε διευρίνει ακόμα περισσότερο το σκορ.

Τα «σπιρούνια» καθάρισαν ουσιαστικά την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα αφού πήραν μεγάλη νίκη σε σκορ και θα ταξιδέψουν στην Ιταλία χωρίς τον τιμωρημένο Γκάρεθ Μπέιλ, για να σφραγίσουν την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα του αγώνα στο "White Heart Lane", βρίσκοντας δίχτυα με τους Μπέιλ (6'), Σίγκουρντσον (18') και στο δεύτερο μέρος πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα με τον Βερτόνχεν (53').

Νίκες και για Μπενφίκα, Βασιλεία, ενώ με «λευκή» ισοπαλία τελείωσε το ματς Λεβάντε-Ρουμπίν.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Γκαλάς, Βερτόνχεν, Ασσού-Εκοτό, Γουόκερ, Λένον (82' Νόουτον), Ντεμπελέ (64' Λίβερμορ), Πάρκερ, Μπέιλ, Σίγκουρντσον (71' Χόλτμπι), Ντεφό

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζανέτι, Κίβου, Περέιρα, Ρανόκια, Ζουάν (46' Παλάσιο), Καμπιάσο, Γκαργκάνο, Άλβαρεζ (67' Ζόναθαν), Κόβατσιτς (56' Γκουαρίν), Κασάνο

Πήρε κεφάλι η Ρουμπίν

Αφού απέκλεισε την Ατλέτικο χάρη στη νίκη της στη Μαδρίτη, η Ρουμπίν επέστρεψε στην Ισπανία για να πάρει την «λευκή» ισοπαλία από τη Λεβάντε και να έχει το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού στο Καζάν. Το παιχνίδι ήταν σκληρό και βρήκε τις δύο ομάδες να παίζουν με 10 στο 52’ (Ανσάλι) και στο 54’ (Μίτσελ) αντίστοιχα. Πάντως εάν έπρεπε να νικήσει κάποια, αυτή ήταν σίγουρα η ρωσική ομάδα που στο φινάλε είχε δύο δοκάρια με τους Ροντόν (83’) και Νάτχο (88’).

Τυχερή η Μπενφίκα

Νίκη που μάλλον δεν άξιζε πήρε η Μπενφίκα υποδεχόμενη τη Μπορντό. Το 1-0 ήρθε μετά από βολίδα του Ροδρίγκο στο οριζόντιο δοκάρι και αφού η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Καρασό που είχε απογειωθεί για να αποκρούσει. Η Μπορντό στάθηκε καλά και στο τέλος είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, αλλά ο Αρτούρ σταμάτησε τους Τρεμουλινάς (86’) και Μπεν Καλφάλα (87’).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top