Συζεί με φοιτήτρια ο Μιχάλης Σηφάκης!

Ποιά είναι η μελαχρινή Έλενα που σκόραρε στην καρδιά του;

Συζεί με φοιτήτρια ο Μιχάλης Σηφάκης!

Γκολάρα στην καρδιά από μια όμορφη μελαχρινή φοιτήτρια «έφαγε» ο Μανώλης Σηφάκης, που εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι με την Έλενα Παπαγγελή, με την οποία πλέον συζεί!

Ο διεθνής τερματοφύλακας -που μετά τον Ολυμπιακό και τον Άρη, βρέθηκε στη Σαρλερουά του Βελγίου- γνώρισε την φοιτήτρια μέσω κοινών γνωστών και η έλξη υπήρξε αμοιβαία. ο Μιχάλης εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της και εκείνη από το χιούμορ και τη γοητεία του.

Μάλιστα, παρά το ότι είναι μόνο μερικούς μήνες μαζί, η Έλενα ετοίμασε βαλίτσες για Βέλγιο και πλέον συγκατοικεί με τον αγαπημένο της, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Real News»!

Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει «βαρύ» πρόγραμμα, ωστόσο, φροντίζει να αφιερώνει αρκετό χρόνο στην αγαπημένη του, με την οποία κάνουν βόλτες στη Σαρλερουά και τις Βρυξέλλες, αλλά και επισκέπτονται φημισμένα εστιατόρια.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ιδιαίτερα το γεγονός ότι μπορεί να ζει τον έρωτά του άνετα, καθώς δεν υπάρχει άγχος να απαθανατιστούν από τον φωτογραφικό φακό μιας και δύσκολα κάποιος στο Βέλγιο αναγνωρίζει τον Μιχάλη!

Το καλοκαίρι, Μιχάλης και Έλενα έκαναν τις βουτιές τους στη Μύκονο, ενώ οι φωτογράφοι τους είχαν «τσακώσει» σε νυχτερινή έξοδο στο μαγαζί όπου τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης.

Στο μεταξύ, άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα δύο «πιτ��ουνάκια», δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να φάμε και κουφέτα, αν η σχέση τους συνεχιστεί με τον ίδιο έρωτα και πάθος!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top